Malatya'da 2 kişi gölde boğuldu

Malatya'da iki ayrı ilçede göle giren 2 genç boğuldu.

Malatyada 2 kişi gölde boğuldu
08 Temmuz 2013 Pazartesi 20:50 tarihinde eklendi.
 Kuluncak ilçesine bağlı Sofular köyü yakınlarında arkadaşları ile birlikte Tohma Çayı'nda balık avlamaya giden 24 yaşındaki Serkan Demir serinlemek için suya girdi.

Bir süre sonra Demir'in suda çırpınarak battığını gören arkadaşları durumu hemen güvenlik güçlerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Su altı arama kurtarma ekibi, Serkan Demir'in cansız bedenine ulaştı. Acı haberi alarak olay yerine gelen Demir'in yakınları sinir krizleri geçirdi. Jandarma ekiplerinin incelemelerinin ardından Demir'in cesedi otopsi için Malatya Adli Tıp Morguna kaldırıldı.
 
SÜRGÜ BARAJI'NDA BOĞULMA
 
Diğer boğuilma olayı ise Doğanşehir ilçesinde bulunan Sürgü Barajı'nda meydana geldi. Arkadaşlarıyla baraj gölüne giren 18 yaşındaki Tolga Korkmaz, bir süre sonra gölde çırpınarak suda kayboldu. Arkadaşları jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen İtfaiye Müdürlüğü Sualtı Arama Kurtarma dalgıçları tarafından baraj gölünde yapılan aramalarda Tolga Korkmaz'ın cesedine ulaşıldı. Korkmaz'ın cenazesi otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı.
 
Geçtiğimiz günlerde de Malatya'ya kayısı toplamak üzere çalışmaya gelen 2 genç kızın baraj gölünde boğulmaları nedeniyle yetkililer, özellikle baraj göllerinde suya girilmemesi uyarısında uyarılarda bulunmuştu. 

DHA