Maltepe'de kaza! 7 yaralı

Maltepe'de, Esenkent-Kartal hattında çalışan yolcu minibüsü ile panelvan çarpıştı. Kazada, minibüsün içerisindeki 6 yolcu ile panelvanın sürücüsü yaralandı.

Maltepede kaza! 7 yaralı
28 Nisan 2016 Perşembe 19:41 tarihinde eklendi.
Kaza, Maltepe Cevizli Mahallesi'nde, Füsun Sokak ile Altan Sokak'ın kesiştiği noktada saat 16.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Yusuf Sami yönetimindeki 34 M 4593 plakalı minibüs ile Fahrettin Özbakıcı'nın kullandığı 34 EMK 55 plakalı panelvan henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı.
 
BİRİ AĞIR 7 KİŞİ YARALANDI
Çarpışmanın etkisiyle panelvan savrulurken, minibüsün ön tarafı da büyük hasar gördü. Kazada minibüs içerisindeki 6 yolcu hafif şekilde yaralandı. Ağır yaralanan panelvan sürücüsü ise aracın içerisinde sıkıştı.
 
YARALILAR ÇEVRE HASTANELERE KALDIRILDI
Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri minibüsün içerisindeki yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.
Panelvanın içerisinde sıkışan sürücü Fahrettin Özbakıcı ise itfaiye erleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı. Özbakıcı, ambulansla Kartal Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, diğer yaralılar da ambulanslarla çevredeki hastanelere götürüldü.
 
MİNİBÜSÜN SÜRÜCÜSÜ: FRENE BASTIM, ARABAM DURMADI
Minibüsün sürücüsü Yusuf Sami, kazayla ilgili olarak, “Ana caddeden aşağı inerken, beyefendi aradan tam gaz çıktı. Tam gaz çıkınca, frene bastım ama arabam hiçbir şekilde durmadı" dedi.
 
PANELVAN HURDAYA DÖNDÜ
Sürücü Sami ifade vermek üzere karakola götürüldü. Kazaya karışan araçlar ise olay yerine gelen çekicilerle kaldırıldı.
Kazaya karışan panelvanın hurdaya döndüğü görülürken, vatandaşlar sağlık ekiplerinin yaralılara müdahale etmesini merakla izledi.