Mamak Basın Turnuvası 4 maçla başladı

Mamak Belediyesi Basın Futbol Turnuvası’nda heyecan başladı. Basın Futbol Turnuvası, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün yaptığı açılış vuruşuyla Mamak Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde start aldı.

Mamak Basın Turnuvası 4 maçla başladı
17 Eylül 2013 Salı 12:24 tarihinde eklendi.

Gazeteciler arasındaki futbol turnuvasında takımların mücadelesi heyecanlı dakikaların yaşanmasına neden oldu. Dostluk havasında yapılan ilk maçlarda gazeteciler yeşil sahada hünerlerini sergiledi. Turnuvanın açılış gününde yapılan dört maç da kıran kırana mücadelelere sahne oldu. İlk gece yapılan maçlarda oyuncuları mesai arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül turnuvayı, gazetecileri Ankara'nın yoğun gündeminden biraz olsun uzaklaştırmak ve gazetecilere rahat bir nefes aldırmak için düzenlediklerini söyledi. Belediye olarak sporun her türlüsüne destek vermeye çalıştıklarını dile getiren Akgül, turnuvaya katılan takımlara başarı temennisinde bulundu.

HABERTÜRK FARKLI BAŞLADI

Gecenin ilk maçında ATV ile Kanal A karşı karşıya gelirken sahadan 3-2'lik skorla galip ayrılan taraf ATV oldu. İkinci maçta ise Habertürk Gazetesi ile Skytürk360 karşılaştı. Türkiye’nin yoğun gündemine takılan Skytürk360 sahaya eksik çıktı ve 11-1 gibi farklı yenilgiden kurtulamadı.

Gecenin üçüncü maçında ise adeta Fenerbahçe-Galatasaray derbi maçının heyecanı vardı. Hürriyet ile Bugün gazetesinin karşılaştığı müsabakada kıran kırana mücadele yaşandı. Kalecilerin devleştiği karşılaşmadan ise Hürriyet 4-1'lik üstünlükle ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

Günün son maçı ise Yeni Akit Gazetesi ile Show TV arasında oynandı. Sahadan 7-1'lik net bir skorla ayrılan Yeni Akit turnuvada iddialı olduğunu da gösterdi.


CİHAN