Mamak Belediyesi, cebe girdi

Ankara’nın Mamak Belediyesi hizmetleri artık cep telefonlarına taşındı

Mamak Belediyesi, cebe girdi
18 Haziran 2013 Salı 11:18 tarihinde eklendi.

Mamak Belediyesi web sitesinde yer alan her türlü duyuru, sitede yer alan her türlü haber aynı anda android uygulamasında da güncelleniyor.

Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Sosyal medyanın öneminin farkındayız. Mamak Belediyesi olarak teknolojiyi yakından takip ediyoruz. Tamamen kendi öz kaynaklarımız tarafından hazırlanan, akıllı telefonlar ve tablet bilgisayarlar için geliştirilen android uygulaması ile artık Mamaklılar istedikleri anda belediyemizle iletişime geçebilecek, belediyemizin yaptığı bütün hizmetlerden haberdar olabilecek." dedi.

BEYAZ MASAYA FOTĞRAFLI BAŞVURU

Mamak Belediyesi’nin android uygulaması ‘play.google.com’ adresinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Oldukça zengin bir ana menüye sahip olan uygulama içerisinde bulunan ilçe rehberi bölümünden Mamak’ta bulunan polis karakolları, muhtarlıklar, eczaneler, zabıta noktalarının adres ve telefonlarına ulaşılabiliyor. Ayrıca uygulama içerisinde bulunan iletişim bölümünde yer alan Mamak Beyaz Masa kısmı ise vatandaşın her türlü sorununu görüntülü olarak belediyeye iletmesine imkan tanıyor. Belediyeyi ilgilendiren hizmetlerde herhangi bir sorunla karşılaşan Mamaklılar, sorunu anında cep telefonu veya tabletiyle fotoğraflayarak beyaz masaya iletebilecek.


CİHAN