Mamak Belediyesi'nin web sitesi yenilendi

Belediyelerin çalışmalarını web sitesi üzerinden halka duyuran Ankara'nın Mamak Belediyesi, web sitesinin ara yüzünü yenileyerek vatandaşların kullanımına sundu.

Mamak Belediyesinin web sitesi yenilendi
26 Eylül 2013 Perşembe 12:36 tarihinde eklendi.

 Web sitesini yenileyerek daha zengin, daha kullanışlı bir hale getiren Mamak Belediyesi site içeriğinde görselliğini geliştirdi.

www.mamak.bel.tr adresiyle kullanıcılara ulaşan Mamak Belediyesi'nin internet sitesi güncel bilgiler de içeriyor. Mamak için hazırlanan projelerin tanıtıldığı sitede, belediye tarafından yapılan organizasyonlar hakkında güncel bilgilendirme köşesi bulunuyor. Yine belediye tarafından yapılan ihalelere ait bilgilerin yer aldığı köşe ile yerel yönetimler tarafından yapılan imar değişikliklerinin bulunduğu bilgilendirme köşesi ile vatandaşlar belediye ile alakalı birçok bilgiye hızlı bir şekilde ulaşabiliyor. Teknolojiyi hizmet için kullandıklarını dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Web sitemizde Mamak Belediyesi ile alakalı son derece güncel bilgiler bulunuyor. Projelerimizin tanıtımları, ihalelerin duyuruları, organizasyonlar hakkında bilgiler bulunuyor.” dedi.

SİTEDE HABERLER SÜREKLİ GÜNCELLENİYOR

www.mamak.bel.tr adresinin en güncel bölümlerinden birini de belediye haberlerinin yer aldığı bölüm oluşturuyor. Belediye yatırımlarını, kültürel ve sanatsal etkinliklerini, eğitim, sağlık ve zabıta denetimleri gibi belediye hizmetlerini konu alan haberler sürekli olarak güncellenerek vatandaşlar haberdar ediliyor.

Site içerisinde online tahsilat kısmından vatandaşlar vergilerini ödeyebiliyor ve borçlarını sorgulayabiliyor. Online Kent Bilgi Sistemi Haritasını kullanarak vatandaşlar, taşınmazlarına ait İmar Durumu, Emlak ve Arşiv bilgilerini güncel Uydu Görüntüsü altlığı üzerinden görüntüleyebiliyor. Bunların dışında site içerisinde yer alan birçok interaktif bölümle vatandaşlar işlerine yarayacak bilgilere online ulaşabiliyor. CİHAN


CİHAN