Man Adblue İptal Emulatörü

Ağır vasıta araçlarının adblue sistemleri adblue iptal cihazlarıyla devre dışı bırakılıyor.

Man Adblue İptal Emulatörü
23 Mayıs 2017 Salı 11:24 tarihinde eklendi, 2.027 kez okundu.

Ağır vasıta araçlarının adblue sistemleri adblue iptal cihazlarıyla devre dışı bırakılıyor. Araçlarda adblue yakıtının azalması ya da tükenmesi adblue arızalarına neden oluyor. Adblue sistemindeki arızalar da araçta başka arızaların oluşmasına neden oluyor. Adblue yakıtı bittiğinde araç torktan düşüyor, daha fazla mazot yakmaya başlıyor. Bu durum işlerin aksamasına, zaman kaybına ve ekonomik kayıplara neden oluyor. Man marka kamyon, tır ve otobüs gibi ağır vasıta araçlarınızda Man Adblue iptali özel olarak tasarlanmış iptal cihazlarıyla yapılıyor. Adblue iptali kullanıcıya ve firmalara %100 e yakın tasarruf sağlıyor. Adblue yakıtına gerek kalmıyor, araç torktan düşmüyor. Yolda kalma riski yaşanmıyor. Adblue kullanımı AB ülkelerinde hava kirliliğine çözüm olarak sunulmuş yöntemlerden biridir.
 

AB ülkeleri ağır vasıta araçlarının atmosfere saldığı zararlı gazları en aza indirmek için bazı standartlar getirdi ve araçlarda adblue sistemini zorunlu kıldı. Bu kapsamda büyük otomobil firmaları yeni ürünlerini adblue sistemiyle üretmeye başladı. Man euro 6 kamyon, otobüs ve tırlarda adblue sistemi bulunuyor. Adblue su ve üreden oluşan bir sıvıdır ve egzozdan çıkan zararlı gazları zararsız gazlara dönüştürür. Ancak her ülkede adblue sıvısının satışı yapılmıyor. Sıvı tükendiğinde de adblue arızaları ortaya çıkıyor. Adblue arızalarının en kesin çözümü ise adblue iptalidir. Adblue iptali için her marka araca uygun olarak tasarlanmış emulatörler bulunuyor. Man adblue emulatör de man araçlarının adblue iptali için tasarlanmış ürünlerdir.
 

Adblue emulatör, arıza tespit cihazı, araç takip sistemleri alanında sektörün öncü firması olan Metadiag firmamız Man Adblue iptal emulatörü hizmeti vererek bu alandaki ihtiyaçları karşılıyor. Emulatör araca bağlandığında artık aracın beynine adblue sinyali göndermiyor. Sıvı seviyesi gösterge panelinde hep dolu görünüyor ve adblue yakıtı almaya gerek kalmıyor. Sistemin sorunsuz çalıştığı sinyali gönderiliyor.  Aracın çekiş gücü ve performansı düşmüyor. Man ağır vasıta aracınıza uygun adblue emulatörünü firmamızdan bir yıl garanti kapsamında alabilirsiniz. Sitemizdeki ürünlerimizi ve montaj bilgilerini inceleyebilir, talep formunu doldurarak ürün siparişi verebilirsiniz. Emulatör montajı çok basittir. Siz kendiniz montajını yapabilirsiniz. Ayrıca firmamız montaj ve teknik destek hizmetleri de vermektedir.