Manavgat Müftülüğü Kutlu Doğum'da 360 program düzenledi

Antalya Manavgat Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, Kutlu Doğum Haftası'nda Güllerin Efendisi Hz. Muhammed(sav) anma ve anlama adına 360 etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Manavgat Müftülüğü Kutlu Doğumda 360 program düzenledi
24 Nisan 2014 Perşembe 22:53 tarihinde eklendi.

Cenab-ı Allah'ın Habibim diye hitap ettiği Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(sav) anma ve anlama adına ne yapılsa az oluğunu belirten Yaşar, ilçede 240 camide hafta süresince O'nu anma ve anlama adına etkinlik yaptıklarını için mutlu olduklarını kaydetti.

Yaşar, "Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine Manavgat Müftülüğü Tasavvuf musikisi Korosu ve Manavgat Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Mehter Takımı'nın konseriyle başladı. Manavgat genelinde 240 camimizde toplamda 360 adet program düzenleyerek halkının büyük bir kesimine ulaştık. Kutlu Doğum Haftası'nın farklılığı bütün ilçede hisssettirdiğimize inanıyoruz. " dedi.

Yaşar, "O'nu En iyi kim bilir" konulu bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verildiğini kaydetti.

Yaşar, liseler arası 'Hz Peygamber, Din ve samimiyet konulu kompozisyon yarışmasında şu isimlerin dereceye girdiğini açıkladı: Birinci Manavgat Anadolu İmam Hatip Lisesinden Rabia Taşbaş ikinci Şelale Anadolu Lisesinden Ayşe Aydın, üçüncü Ayşe Rıza Kasapoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesinden, Sena Turgut. Ortaokullar dalında ise birinci Toros Orta Okulundan, İrem Taban ikinci Çardak Şehit Piyade Uz. Çvş. Mustafa Uysal Orta Okulundan Gülben Erdem ve üçüncü Ali İhsan Barut Orta Okulundan Emine Gizem Nur Ünal oldu.


CİHAN