'Manavgat'ın parası Manavgat'ta Kalsın' kampanyası

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) alışverişin ilçede yapılması için Manavgat'ın Parası Manavgat'ta Kalsın' kampanyası başlattı

Manavgatın parası Manavgatta Kalsın kampanyası
22 Kasım 2014 Cumartesi 11:03 tarihinde eklendi.

MATSO, ilçe dışında yapılan her alışverişin Manavgat ekonomine zarar verdiğini belirtiyor. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Arslan, yaptığı açıklamada, ilçe ekonomisinin sürekli canlı olması için alışverişin Manavgat'ta yapılmasını önemli olduğunu söyledi.

İlçe ekonomisinin daha iyi olabilmesi için Manavgat’ın parasının Manavgat’ta kalması gerektiğinin altını çizen Arslan, turizm şehrinde her ürünün kaliteli ve uygun fiyatlara arza sunulduğunu kaydetti.

Alışverişlerin şehir dışı yerine; ilçede yapılmasının ilçe ekonomisini daha güçlü hale getireceğini, bunun da istihdama katkı sağlayacağını vurgulayan Arslan, "Alışverişlerin ilçe dışından yapılması Manavgat ekonomisinin daha da güçlü olmasını engellemektedir. Hepimiz bu ilçede yaşıyoruz, ekmeğimizi, işimizi burada kazanıyoruz. O zaman bize düşen tüccarıyla, esnafıyla, üreticisiyle, tüketicisiyle Manavgat’ın ekonomisine sahip çıkmak. Aynı geminin içindeyiz. Birimizi etkileyen durum, hepimize yansıyor. Manavgat’ta kazanılan, Manavgat’ta harcanmalı. Bu konuda duyarlı olunmalıdır." dedi.

Arslan, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladığını, Öğretmenler Günü için her alınacak hediyenin ilçe dışına çıkılmadan Manavgat'tan yapılması gerektiğine inandığını kaydetti.


CİHAN