Mancini: Hedefimiz...

Fernando Muslera'nın açıklamaları şu şekilde oldu: "Zorlu bir maç olacağını biliyoruz. Amacımız maçı kazanmak. Artık kendimi iyi hissediyorum.Son maçta ağrı hissetmedim.Tüm performansımla dönmek istiyorum. Üçlü savunma ile oynamayı seviyorum.Taktik konusunda Teknik Direktörümüz Mancini karar verir."

Mancini: Hedefimiz...
09 Aralık 2013 Pazartesi 17:05 tarihinde eklendi.
Muslera, Carlos Tevez'inki gibi batıl inancın var mı? sorusu üzerine "Batıl inancım yok" diye cevap verdi.
 
Mancini ise kazanmak istediklerini söylerken zor bir oyun olacağını ve riskli olan tarafın da kendileri olduğunu belirterek şöyle konuştu:
 
"Öncelikle güzel bir maç olacağını söylemek istiyorum, ama zor olacak, bizim için daha zor olacak çünkü riskli durumda olan biziz. Ama evimizde oynuyoruz, taraftarımız kuvvetli ve yine bize yardım edevektir, Hedefimiz gol yemeden güzel bir zafer elde etmek. Hedefimiz kazanmak ama bir hedefimiz 90 dakika içinde Juventus'a kolay pozisyon vermemek.
 
Bizim hedefimiz mutlak süretle turu geçmek, yarınki maçın sonucu beklediğimizden, istediğimizden farklı olursa bu o zaman düşünülecek bir konu.
 
Ben burada çok mutluyum, yeni yeni alışıyoruz o yüzden üzerinde konuşulacak bir konu olduğuna gerek duymuyorum.
 
Bir savaş gibi, bir mücadele gözüyle bakıyoruz ama şampiyonlar ligine devam edemezsek elimizde kalanın en iyisini hedef alacağız. Juventus iyi bir ekip sonucu herşeye açık bir oyun olacak. Real Madrid ve Juventus gibi takımların olduğu grupta yarışmacı olarak bulunmak da önemli ve bir başarı olarak kabul edilebilir"
 
İtalyan teknik adamın Juventus'un Pırlo 'suz olması konusunda değerlendirmesi ise şöyle oldu:
 
"Pırlo önemli bir oyuncu, Juventus eksikliğini hissedecektir, Bir şeyler kaybedecektir ama kadrolarında bir çok önemli oyuncu var. Yine de bir teknik adam için Pırlo'suz oynamak zor. 
 
Mancini, Sneijder'in oynayıp oynamayacağına yarın sabah karar vereceğini belirtirken, sağlık durumunun iyi olduğunu ve Hollandalı oyuncunun kendisini iyi hissettğini sözlerine ekledi.