Manisa'da Sıla coşkusu

MANİSA'da bu yıl 475'incisi düzenlenen Uluslarası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında konser veren pop müziğin sevilen seslerinden Sıla, hayranlarını coşturdu.

Manisada Sıla coşkusu
26 Nisan 2015 Pazar 11:41 tarihinde eklendi, 1.590 kez okundu.
475. Uluslararası Mesir Macunu Festivali kapsamında fener alayı düzenlendi. Şeyh Fenari Camisi önünden başlayan fener alayına Manisa Vali Yardımcısı Yakup Tat, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, yurt dışından festival için gelen konuklar katıldı. Yaklaşık 5 bin kişi Mehter Marşı eşliğindeki ellerinde meşaleler Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü. Burada kurulan platformda şarkıcı Sıla sahneye çıkıp, birbirinden güzel parçalarını meydanı dolduran yaklaşık 20 bin kişi için seslendirdi. 'Acısa Da Öldürmez', 'Hediye', 'Yoruldum' gisi yavaş parçalarının yanı sıra 'Gol', 'Bana Biraz Renk Ver' gibi hareketli şarkılarını da seslendiren Sıla, meydanı dolduranları coşturdu. Sıla, bazı şarkılarını aralarında çerçeveli fotoğraflarını taşıyan hayranlarının da bulunduğu meydandakilerle birlikte söyledi.
 
Sahneye, siyah- beyaz bir kostümle çıkan ve daha sonra deri pantolan ve mont ile devam eden Sıla, sahne performansıyla da dikkati çekti. Sıla, 2 saat süren konserin sonunda hayranları tarafından uzun süre alkışlandı.