Manisa’dan Van’a uzanan sıcaklık

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesindeki 'Sosyal Sorumluluk Kulübü', yaklaşık bir ay önce başlattığı 'Van Hala Üşüyor, Üniversiteli Gençler Sessiz Kalmıyor' kampanyası çerçevesinde topladığı 34 koli kışlık battaniye, giysi, atkı, bere ve eldiveni depremzedelere verilmek üzere Van’a gönderdi.

05 Ocak 2014 Pazar 19:12 tarihinde eklendi.
CBÜ İktisadi ve İdari Bilirler Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren 'Sosyal Sorumluluk Kulübü', 13 Aralık 2013 tarihinde, 'Van Hala Üşüyor, Üniversiteli Gençler Sessiz Kalmıyor' kampanyası başlattı. Kampanya çerçevesinde toplanan 34 koli kışlık battaniye, giysi, atkı, bere ve eldiveni Van depremzedelerine dağıtılmak üzere kargoya verildi.
 
Sosyal Sorumluluk Kulübü Başkanı Nuri Güler, amaçlarının Van’daki depremzedelerin kışı sıcak geçirmesini sağlamak olduğunu söyledi. Güler, "Yaptığımız yardım belki az olabilir. Ama bir duyarlılık yaratmak istedik. Unutmayalım Van’daki depremzedelerimizin hala desteğe ihtiyacı var. Onlardan bu desteği esirgemeyelim" dedi.

DHA