Manisaspor'dan organ bağışına destek

PTT 1. Lig takımlarından Manisaspor’da Teknik Direktör Kemal Özdeş ile bir grup futbolcu, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu öğrencilerinin hazırladığı kamu spotu filminde rol alarak organ bağışı davetinde bulundu.

Manisaspordan organ bağışına destek
04 Aralık 2013 Çarşamba 19:17 tarihinde eklendi.

Dördüncü sınıf öğrencileri Kevser Yılmaz, Emrah Ulakçı, Cengiz Kortaç, Sümeyra Badalı, Yakup Korkut ve Mithat Koç'un Topluma Hizmet Uygulamaları dersinde organ bağışına dikkat çekmek için hazırladıkları ‘Her organ ayrı bir candır’ filminde Teknik Direktör Kemal Özdeş ile futbolcular Volkan Babacan, Murat Gürbüzerol ve Bekir Yılmaz yer aldı.

Tarık Almış Tesisleri'nde çekimleri yapılan filmde Kemal Özdeş, "Karanlık dünyalara güneş olmaya ne dersiniz? Bir organ ver, binlerce kalp kazan", Volkan Babacan, "Organlarınız toprak olmasın, bağışlayın hayat olsun", Bekir Yılmaz "Her organ ayrı bir candır", Murat Gürbüzerol da "Organ bağışı yap, hayatlara hayat kat" mesajını verdi. Öğrencileri kutlayan Özdeş, böyle bir projede yer almaktan mutluluk duyduğunu söyledi.


CİHAN