Mariah Carey, Bodrum'da tatil yapmış

ABD'li dünyaca ünlü şarkıcı Mariah Carey'in 'Actric P' isimli süper lüks yatı ile geldiği Bodrum'da eşi ve iki çocuğuyla gözlerden uzak tatil yaptığı ortaya çıktı.

Mariah Carey, Bodrumda tatil yapmış
26 Eylül 2016 Pazartesi 20:50 tarihinde eklendi.
ABD'li dünyaca ünlü şarkıcı Mariah Carey'in 'Actric P' isimli süper lüks yatı ile geldiği Bodrum'da eşi ve iki çocuğuyla gözlerden uzak tatil yaptığı ortaya çıktı. Carey, kendisini tanıyan bir hayranı tarafından korumalarının engellemesine rağmen cep telefonuyla görüntülendi.
 
Ailesiyle Akdeniz ve Ege'nin cennet koylarında tatil yapan Mariah Carey, Yunanistan'ın Mikanos ve İstanköy (Kos) adalarının ardından geçen 22 Eylül'de Bodrum'a geldi. 80 metre uzunluk, 14 metre genişliğindeki yatı 'Atcric P'yi Çelebi Adası açıklarına demirleyen Carey, eşi Avustralyalı milyarder James Packer ve ilk eşinden olan ikiz çocukları Roc ve Monrae Cannon ile Bitez Mahallesi'nde karaya çıkıp, bir süre gezdi. Bitez Limanı ve sahil şeridinde yürüyüş yapan Carey ve ailesine üç koruma eşlik etti. Siyah bir elbise giyip, güneş gözlüğü takan Carey'i az sayıda hayranı tanıyabildi. Carey'in korumaları, hayranlarının fotoğraf çekmesine izin vermedi. Buna rağmen bir otel çalışanı olan 37 yaşındaki Aziz Topdağ, hayranı olduğu ünlü şarkıcı Carey'i cep telefonuyla görüntülemeyi başardı. 
 
Topdağ, "Yıllardır Mariah Carey hayranıyım. Bottan inip yürüyüş yaptıklarını görünce hemen tanıdım. Emin olmak için internetten çocuklarıyla olan bir fotoğrafına baktıktan sonra şüphem ortadan kalktı. Hemen cep telefonumla görüntülemeye başladım. Bir süre sonra korumaları yanıma gelip, kibarca çekim yapmamam için uyardı. Sanırım bundaki amaçları fotoğraf çekilmesinen ziyade, güevinliğini sağlamak içindi" dedi. 
 
Carey ve ailesi, Aktur Sitesi girişindeki Sarnıç Beach Restaurant'da akşam yemeği yedikten sonra tekrar yata döndü. Ertesi gün Datça'ya geçip, Knidos Antik Kenti'ni gezdiği belirtilen Carey ve ailesi, daha sonra tekrar Yunan adalarına geçti.