Markalaşma yolunda doğru tercih

Markalaşma yolunda sizlere rehberlik etmeyi ilke edinmiş olan Tescil Plus, sahip olduğunuz markanın hukuki haklarını İnternet dünyasında da koruyor! Şirketinizin sanal dünyadaki kimliği olan domain isimleriniz sağlamış olduğumuz domain tescil hizmeti ile güvence altında.

Markalaşma yolunda doğru tercih
03 Ağustos 2012 Cuma 16:50 tarihinde eklendi, 1.491 kez okundu.

 

Tescil uygulamasına ek olarak alan adı kilitleme, kimlik bilgilerini saklama ve auth kod gibi güvenlik uygulamaları hizmeti veren kuruluşumuz,  web alanında sahip olduğu engin deneyim ve bilgiyi hukuki haklarınız seferber ediyor…
 
Marka ve patent alanında ülkemizin öncü kuruluşlarından biri olan Tescil Plus Patent ve Marka Tescil Danışmalığı, web alanındaki işlemler başta olmak üzere, marka, patent, coğrafi işaret, barkod, faydalı model, endüstriyel tasarım, entegre devre çizim ve tescil danışmanlığı hizmeti ile fikri ve mülki haklarınızı korumaktadır.
 
Deneyimli ve profesyonel vekilleri, sınai haklar alanında ihtisas sahibi hukukçuları ile prosedürlere takılmaksızın danışmalığını yürüttüğü gerçek ve tüzel kişilere eş zamanlı çözümler sunan kuruluşumuz fikirlerinizi ticari kazanca dönüştürmenizin yolunu açmaktadır.
 
Kısa zamanda büyük başarılara imza atmış olan firmamız, müşteri odaklı hizmet anlayışı ile bilimsel ve güncel bilgiyi birleştirmiş ender kuruluşlardan olup, kaliteli hizmeti en kısa sürede vermeyi ana prensip haline getirmiştir.