Marsilya'ya 27 yaşında kargocu!

Sakatlıklar nedeniyle eli kolu bağlanan Marsilya, hafta sonu oynanan Bordeaux maçında amatör bir oyuncuyu sahaya sürmek zorunda kaldı.

Marsilyaya 27 yaşında kargocu!
20 Kasım 2012 Salı 21:22 tarihinde eklendi.

 

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Marsilya sakatlıklar yüzünden zor durumda. Hafta sonu oynanan ve 1-0 mağlubiyet ile sonuçlanan Bordeaux maçında Gignac, Ayew ve Remy'nin yokluğu nedeniyle eli kolu bağlanan Marsilya teknik heyeti çareyi amatör bir sporcuyu sahaya sürmekte buldu.
 
27 yaşındaki Fabrice Apruzesse daha önce hiç dördüncü ligden üst bir kademede oynamamış amatör bir futbolcu. Daha birkaç ay öncesine kadar kargo şoförlüğü yapan Fransız, Marsilya Consolat adındaki amatör bir kulüpte top koşturuyordu.
 
Eurosport'ta yer alan habere göre; Bu yaz Marsilya'nın rezerv takımına alınan Apruzesse, ilk Ligue 1 maçına Bordeaux karşısında çıktı. 73. dakikada sırt ağrıları nedeniyle sakatlanan Mathieu Valbuena'nın yerine oyuna giren 27 yaşındaki futbolcunun rüyası da gerçek olmuştu. Hatta 85. dakikada sarı kart gören Apruzesse adını kayıtlara daha da sağlam kazıdı.
 
Maçtan sonra 1.70 boyundaki ve 75 kilo ağırlığındaki Apruzesse'nin pek alışılmadık fiziği üzerinden sosyal medyada dalga geçer yorumlar yapıldı. Bu yorumlar Marsilya Sportif Direktörü Jose Anigo'yu da sinirlendirdi: "O, gayet iyi niyetli bir çocuk, onunla uğraşmayı bırakın!"
 
Cuma günü antrenman sırasında Marsilya'nın hücum oyuncusu Joey Barton'ın kendisine yaklaşarak, "Sen forvetsin değil mi? 27 yaşında mısın? Gerçekten mi?" dediği de anlatılıyor.