'Masaj' salonlarına yeni darbe

Eskişehir, Bursa ve Kocaeli'nde masaj salonları ve evlere düzenlenen operasyonda, gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 16 kişiden 3'ü kadın 9 kişi tutuklandı

Masaj salonlarına yeni darbe
09 Şubat 2013 Cumartesi 17:59 tarihinde eklendi, 2.520 kez okundu.

 

Fuhuş yapıldığı iddia edilen masaj salonlarına yönelik baskınlar tüm yurtta sürerken,  Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri de, yine aynı iddialarla, Eskişehir, Bursa ve Kocaeli’nde masaj salonları ile evlere baskınlar düzenledi. Operasyonda gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 16 kişiden 3’ü kadın 9 kişi tutuklandı.
 
Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, yaklaşık 3 ay süren çalışmalar sonucunda fuhuş yapıldığı iddiasıyla geçen pazartesi günü Eskişehir’de 16 masaj salonu ve 8 ev, Kocaeli’nde 2 ev ve Bursa’da da 1 ev olmak üzere toplam 27 yere eş zamanlı operasyon düzenlendi. 150’yi aşkın polisin katıldığı operasyonda 30 kişi gözaltına alındı. Bunlardan 14’ü Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.
 
Gözaltına alınanlardan 4’ü kadın 16 şüpheli, yapılan sorgulamalarının ardından ’masaj adı altında fuhuş yaptırdıkları, çalışanlarını şiddete ve kötü muameleye maruz bıraktıkları, yaşı küçüklere ve zor durumdaki kadınlara mağduriyetlerinden faydalanarak fuhuş yaptırdıkları ve fuhuş yeri temin ettikleri’ iddiasıyla dün adliyeye sevk edildi.
 
Şüphelilerden 9 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Eskişehir H Tipi Cezaevi’ne gönderildi, 1’i kadın 7 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

DHA