Masör baba ve 2 çocuğu sahada!

Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki amatör futbol karşılaşmasında sakatlanan oyuncuya müdahale eden masörün 2 çocuğu, babalarının peşinden sahaya girince ilginç görüntüler oluştu.

Masör baba ve 2 çocuğu sahada!
30 Eylül 2012 Pazar 20:58 tarihinde eklendi, 1.717 kez okundu.

 

Süper Amatör Lig'de mücadele eden İslahiyespor ile Gaziantep Sanayi Esnafspor, Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi.
 
İslahiyespor'un masörü Veysel Güneş, bir pozisyonda sakatlanan oyuncunun tedavisi için hakem tarafından sahaya davet edildi.
 
Bu esnada kenarda maçı izlemeye gelen masörün 7 yaşındaki oğlu Yusuf da babasının peşinden sahaya girdi. Tedavinin ardından baba ile oğul dışarıya çıktı.
 
Hakem oyunu yeniden başlattı. Ağabeyinin ve babasının gittiğini gören 3 yaşındaki Sıdıka Güneş de, ''Babamın peşinden gidiyorum'' diyerek sahaya girdi. Saha içindeki küçük kızı fark eden İslahiyesporlu kaleci Sercan, küçük Sıdıka'yı kucağına alarak dışarıya çıkarttı. Bu esnada seyirciler Sıdıka'yı alkışladı.
 
Veysel Güneş daha sonra çocuklarının elinden tutarak stadın dışına çıktı.
 
Baba Veysel Güneş, ''Çocuklarımı da maçı izlemeye getirmiştim. Nasıl olduğunu ben de anlayamadım. Sakatlanan oyuncu için sahaya girdiğimde aniden arkamdan çocukların geldiklerini fark ettim'' dedi.
 
EMNİYET MÜDÜR YARDIMCISI YARALANDI 
Bu arada, Kırklareli'de Bölgesel Amatör Lig maçında taraftarlar arasında çıkan kavgada, Emniyet Müdür Yardımcısı Tayfun Oktay yaralandı.
 
Bölgesel Amatör Lig'de yer alan Lüleburgazspor ile Babaeskispor takımları, Atatürk Stadı'nda karşılaştı. İlk yarısı 0-0 berabere tamamlana maçın devre arasında iki takım taraftarları arasında stat dışında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.
 
Polis ekiplerinin uyarılarına rağmen, stat çevresinde toplanan taraftarlar arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü.
 
Polisin müdahalesiyle yaşanan arbede sonucunda Kırklareli Emniyet Müdür Yardımcısı Tayfun Oktay hafif yaralandı. Kırklareli Devlet Hastanesinde tedavi edilen Oktay, taburcu edildi.
 
Olayla ilgili bir kişinin gözaltına alındığı olayların sona ermesinin ardından başlayan karşılaşmanın ikinci yarısı, Babaeskispor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.