Matematik yarışmasının şampiyonları ödüllendirildi

Özel Burç Eğitim Kurumları, Adana genelinde tüm ortaokullarda öğrenim gören 8. sınıf öğrencilerine yönelik yapılan matematik yarışmasında dereceye girenleri ödüllendirildi.

Matematik yarışmasının şampiyonları ödüllendirildi
29 Mart 2014 Cumartesi 12:26 tarihinde eklendi.

Adana genelinde 8. sınıf öğrencilerinin katılımıyla yapılan matematik yarışması, öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği bir sınav olmuştu. Geniş bir katılımla gerçekleşen ödül töreni öncesinde öğrenci ve veliler büyük heyecan yaşadı.

Matematik yarışmasında 37 öğrenci bronz, 18 öğrenci gümüş ve 17 öğrenci de altın madalya ile ödüllendirildi. Madalya kazanan öğrencilerin sınıf öğretmenlerine ve okul müdürlerine bu başarıların kazanılmasındaki katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi. Dereceye giren 200 öğrenciye ise Burç Okulları çantası hediye edildi. Konfeti eşliğinde sonlanan ödül töreninde sahneye çıkan ve ödül alan öğrenciler sevinçlerini velileriyle paylaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Özel Burç Okulları Genel Müdürü Sultan Sözeri: “Her öğrenci özeldir ve başarabilir. Bilimsel gelişmelere açık, öğrencinin duygu-düşünce ve hareketlerini eğitim yoluyla yetenek haline dönüştüren, yetenekle bilgiyi bir arada kullanan akademik bir eğitim verilmektedir. Öğrencilerimiz; ortaöğretim ve üniversite sınavlarında, ulusal ve uluslararası olimpiyat ile proje yarışmalarında ve çeşitli spor dallarında üst düzey başarılar alarak Adana’mızın ve ülkemizin gururu haline gelmiştir.” diye konuştu.

Ayrıca Sözeri: “Amacımız planlı çalışan, özgüven sorunu olmayan, bireysel gelişimini tamamlamış, girişimci, her türlü düşünceye saygılı ve özgür düşünebilen, sağlıklı bireyler yetiştirmektir.” dedi.

Yarışma ile ilkokul 8. sınıf öğrencilerinde matematik bilincini geliştirmeyi, matematiği sevdirmeyi ve çocuklarda matematiksel düşünme yeteneğini arttırmayı hedeflediklerini belirten Genel Müdür Sözeri “Bu yarışmayı yaparken ve bu okulun kurulumunda bize yardım eden gece gündüz demeden, evlerini, ailelerini kısıtlayıp bize yardımcı olan yönetim kurulu üyelerinin çok ciddi emeği var. Bütün yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Sözeri, ödül törenine katılıp, başarının mutluluğuna ortak olan, güç veren, alkışlayan tüm davetlilere ve bütün okulların müdürlerine temsilcilerine teşekkür ederek, konuşmasını tamamladı.
 


CİHAN