MATSO ile Akbank kredi protokolü imzaladı

Antalya Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), üyelerine yönelik Akbank ile kredi protokolü imzaladı. MATSO'da yapılan protokole MATSO Başkanı Dr. Şükrü Vural ile Akbank Manavgat Şube Müdürü Mehmet Şahin imza attı.

MATSO ile Akbank kredi protokolü imzaladı
28 Mayıs 2013 Salı 15:20 tarihinde eklendi, 1.122 kez okundu.

Protokolün, MATSO üyelerine bankacılık işlemelerinde avantajlar içeren KOBİ Destek Paketi, Avantajlı Kredi Paketi ve üye iş yeri paketleri olduğu belirtildi.

Üyelerin, KOBİ Destek Kredisi kullanmaları halinde 3 ay süre ile Akbank şubelerinden yaptıkları 20 havale, 20 EF , 20 çek tahsilatı, internet şubesinden sınırsız havale ve EFT, 25 yapraklı çek karnesi (vergi hariç), pos hizmet ücreti feragati sağlayacağı belirtildi. Avantajlı krediler paketi üyelerinin; Taksitli Ticari Krediler, Gayri Nakdi Krediler, Ticari İşyeri Kredilerinde 60 aya kadar vade ve TL/YP cinsinden kullanım imkanına sahip olacağı bildirildi.

Başkan Vural, protokolle ilgili şu bilgileri verdi: "Dönem dönem üyelerimiz için kredi anlaşmaları ve protokolleri imzaladık. Bunlara bugün bir yenisini daha ekledik. Krediler, ekonominin, ticaretin vazgeçilmezidir. Krediler, ekonominin işlemesinde, ticaretin canlı tutulmasında son derece önemlidir. Yerinde, etkin ve verimli kullanılmadır. Krediler, iş dünyası için önemli bir kaynaktır. Biz de bu kaynağı, yaptığımız bu anlaşma ve protokollerle üyelerimizin kullanımına sunuyoruz. Bugün ülkemizde bankalardan kullanılan krediler toplamı yaklaşık 834 milyar liraya yaklaşmıştır. Örneğin kullanılan işletme kredileri toplamı yaklaşık 230 milyar liraya, tüketici kredileri de yaklaşık 207 milyar liraya ulaşmış bulunmaktadır. Rakamların ulaştığı boyutta kredilerin, sosyo-ekonomik yaşamın gerçeği olduğunu gözler önüne seriyor. Üyelerimiz için, ekonomimiz için hayırlı olsun."

İmza töreninde Manavgat Şube KOBİ Müşteri İlişkileri Yöneticisi Muhsin Çetinkaya ile Akdeniz Bölge Müdürlüğü Yöneticileri Ahu Fettahoğlu ve Belgin Duyar da hazır bulundu.


CİHAN