Mayalar bile 21 Aralık 2012 kyametine inanmıyor

Tapınakta toplanan Mayalar 21 Aralık 2012'nin bir son değil yeni bir başlangıç olacağını açıkladılar

Mayalar bile 21 Aralık 2012 kyametine inanmıyor
21 Aralık 2012 Cuma 11:19 tarihinde eklendi, 2.049 kez okundu.

 

Maya takvimine göre 21 Aralık 2012'de kıyamet kopacağı iddiaları üzerine binlerce kişi, dünyanın yeni yedi harikasından biri olarak gösterilen Mayaların Chichen Itza tapınağında toplandı.
 
Kuzey ve Güney Amerika, Asya ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden gelen binlerce kişi, Meksika'nın Yucatan Yarımadasında bulunan Maya kentinde toplanarak kıyametin kopacağı saati beklemeye başladı.
 
Amerikalı falcı-kahin Johnsen-Moser, bunun dünyanın sonu değil, aslında yeni bir dünyanın başlangıcı olduğunu belirtti. 'Ac Tah' isimli Meksikalı kahin ise 'Şu anda hepimiz, galaksilerin merkezinden düz ve büyük bir magnetik ve çekim gücünü kabul ediyoruz' dedi.
 
SEVGİYLE OL VE KORKMA
 
Kıyamet iddiaları üzerine İngiltere'nin Manchester kentinden tapınağın bulunduğu yarımadaya gelen dublör Terry Kvasnik, sloganını 'sevgiyle ol ve korkma' olarak açıkladı.
 
Meksikalı Deyanira de Alvarez da 'Büyükannem bana, kendisine de küçüklüğünden bu yana kıyametin kopacağını söylediklerini anlatmıştı. Ancak büyükannem halen yaşıyor' diye konuştu.
 
Sanat Galerisi sahibi Esther Romo da bugünün aslında insanların algılama ve önceliklerinin değişeceği sürecin başlangıcı olduğunu ifade etti.
 
Maya takvimine göre, yeryüzünün 21 Aralık'ta yok olacağını öne süren ve tüm dünyayı diken üstünde tutan iddialar, tarihteki ne ilk ne de son kıyamet senaryosu.