McDonald’s'a köpekbalığı girdi!

Queensland eyaletini vuran sellerin ardından, bölge sakinleri timsah, yılan ve köpekbalığı tehlikesine karşı uyarılmıştı

McDonaldsa köpekbalığı girdi!
27 Ocak 2011 Perşembe 08:06 tarihinde eklendi, 1.275 kez okundu.

 

Avustralya'nın Queensland eyaletini vuran sellerin ardından, bölge sakinleri timsah, yılan ve köpekbalığı tehlikesine karşı uyarılmıştı. Selzedelerden 42 yaşındaki Steve Bateman bu tehlikelerden biriyle burun buruna gelenlerden biriydi.
 
Bateman, yaklaşık iki metrelik bir boğa köpekbalığının, McDonald’s restoranının etrafında dolaşıp av ararken iki saat boyunca restoranın içinde boğazına kadar sel sularına satmış şekilde saklanmak zorunda kaldığını anlattı.
 
Bateman'in kabusu, riske girip Queensland eyaletinin başkenti Brisbane'in dışındaki Goodna'daki kasap dükkanının duruma bakmaya gitmesiyle başladı.
 
Cam giriş kapılarını açmayı başardığı dükkanına girmeyi başaran Bateman, "O gün Goodna bir akvaryuma dönüşmüştü. Dükkanıma doğru yüzüyordum ve bir bot üzerinde gelen adam alışveriş merkezinde bir boğa köpekbalığı olduğunu söyledi. Dükkanın oraya geldiğinde yeniden suya atladım. Kapıyı açtım ve uzun bir köpekbalığı gölgesi gördüm ve bir yüzgeç önümden geçip gitti. Muhtemelen benden 10 metre uzaklıktaydı ve yaklaşık iki metre uzunlukta görünüyordu. Ama en korkunç kısmı bu değildi. Dükkanda köpekbalığını gitmiş olmasını umarak saklanıyordum. suyun üzerindeki tek şey başımdı. Beni yüzümden ısıracağını düşünüyordum, ama önümden geçip gitti. Onu alışveriş merkezindeki McDonald’s'ta gördüm" diye yaşadıklarını anlattı.
 
Bateman'in dükkanı şiddetli yağışla taşan Brisbane Nehri'ne 2 kilometre mesafedeydi. Belediye meclisi üyesi Paul Tully de katil köpekbalığının görüldüğünü doğrulayarak, "Kesinlikle ilk defa ana cadedde bir köpekbalığı görülüyor. Steve Bateman'ı tanıyorum ve gerçekten bir tane görmeden gördüğünü söylemez" diye konuştu

Milliyet