"McGregor'u fazla büyüttük"

Rüştü Reçber, Volkan, Muslera ve McGregor’un performansları hakkında konuşurken McGregor'un kurtardığı pozisyonları fazla büyüttüklerini söyledi.

McGregoru fazla büyüttük
15 Mart 2013 Cuma 14:18 tarihinde eklendi, 1.358 kez okundu.

 

Beşiktaş’ın ve Milli Takım’ın eski kalecisi Rüştü Reçber, Volkan, Muslera ve McGregor’un performansları hakkında konuşurken McGregor'un kurtardığı pozisyonları fazla büyüttüklerini söyledi.
 
Çamlıca Anafen Okulları’nın düzenlediği panelde öğrencilerle bir araya gelen tecrübeli kaleci, futbola başladığı yıllardan bugünü bir çok konuda öğrencilerin sorularını cevapladı.
 
Panel sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Rüştü Reçber, 3 büyük kulübün kalecilerinin son zamanlardaki durumları hakkındaki bir soruya da cevap verdi. Rüştü, “2 takımda artık turu geçmiş. Bu saatten sonra kalecileri yorumlamak bana göre çok doğru değil. Kaleciler için sadece tek maça bakılmasını yanlış buluyorum. Bu turları geçene kadar bir çok maç oynandı. Dolayısı ile 2 kaleciyi de başarılı buluyorum.” dedi.
 
'MCGREGOR’U ÇOK BÜYÜTTÜK'
 
Beşiktaş’ta bir önceki sezon forma giyen Rüştü Reçber, şu andaki kalenin sahibi olan McGregor’un takıma önemli bir katkısı bulunmadığını söyleyerek, “McGregor bence takıma puan açısından faydalı olmadı. Kaleciliğine bir şey demiyorum. Sadece Sivasspor ile oyanan lig maçında birkaç pozisyon kurtardı. Bunu da biz fazla büyüttük.” şeklinde konuşarak McGregor’u başarılı bulmadığını belirtti.
 
Öte yandan Anafen öğrencileri adına okul müdürü Rüştü Reçber’e plaket verirken, öğrenciler ise fotoğraf çektirip imza aldı.

CİHAN