Mecidiyeköy’de şüpheli paket paniği

Şişli'de bir banka şubesi önüne bırakılan şüpheli poşet polisi alarma geçirdi. Sabah trafiğinin yoğun olduğu saatlerde, otobüslerin kullandığı yanyol kısa süreliğine trafiğe kapatıldı.

Mecidiyeköyde şüpheli paket paniği
16 Mayıs 2013 Perşembe 10:21 tarihinde eklendi.

Şişli'de bir banka şubesi önüne bırakılan şüpheli poşet polisi alarma geçirdi. Sabah trafiğinin yoğun olduğu saatlerde, otobüslerin kullandığı yanyol kısa süreliğine trafiğe kapatıldı. Polis önlem alırken, poşeti unutan şahsın olay yerine gelmesi ve poşetin kendisine ait olduğunu söylemesi çevredekilere rahat bir nefes aldırdı.

Mecidiyeköy girişindeki bir banka şubesi önüne bırakıldığı ihbar edilen şüpheli poşet, polisi alarma geçirdi. Söz konusu adrese gelen polis çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Önlemler kapsamında otobüslerin kullandığı yan yol da bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Bomba imha uzmanlarına haber verildi. Polis, paketin bulunduğu yerin diğer yönlerini de şeritle çevirmek isterken olay yerine gelen bir kişi, poşetin kendisine ait olduğunu söyledi. Polislerden özür dileyen şahıs elinde poşetle yürüyerek olay yerinden uzaklaştı. Trafiğe kapatılan yanyol yeniden açılınca yoğunlaşan trafik de rahatladı


CİHAN