''Meclis'te emzireceğim''

AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır (41), doğuma günler kala konuştu: Doğum izni istemem Meclis'te emzireceğim

Mecliste emzireceğim
17 Ekim 2013 Perşembe 11:31 tarihinde eklendi.
Deprem konusunda uzman bir profesör, üçüncü çocuğu yolda bir milletvekili. AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır , Habertürk Gazetesi'nden Şerife Güzel'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Doğum izni istemem" diyen Bakır, röportajda "Meclis'teki emzirme odasından yararlanacağım. Üç çocuk politikasını destekliyorum. Ev işleri ve çocuk bakımı için yardımcım var" dedi. 
 
İşte röportajdan birkaç satırbaşı...
 
* "Doğum izni istemiyorum. Bundan önceki 2 hamileliğimde de doğum izni kullanmadım. İkinci hamileliğimde, İTÜ'de tam zamanlı öğretim üyesiydim. Boğaziçi ve Berlin Teknik Üniversitelerinde eş zamanlı hocalık yapıyordum. Her iki hamileliğimde de son güne kadar çalıştığım gibi, doğumdan çok kısa bir süre sonra da görevlerimin başına döndüm. 
 
* Milletvekili olarak üçüncü çocuğuma hamile iken de 9 aylık hamile olmama karşın bugüne dek hiçbir görevimi aksatmadım. 
 
3 ÇOCUK POLİTİKASINA DESTEK
 
* "Doğumdan sonra 15 gün içinde de görevime dönmeyi düşünüyorum. Ev işlerinde yardımcım var. Meclis'teki emzirme odasından da yararlanacağım. Çocuklarım bana engel değil, tam tersi bir enerji, hız ve motivasyon veriyorlar. Hayatımda eşim ve çocuklarım olmasaydı, işimde bu kadar ilerleme kaydedemezdim. Tüm başarılarımı önce Allah'a, sonra eşime ve çocuklarıma borçluyum. Sayın Başbakanımızın 3 çocuk politikasını da canı gönülden destekliyorum."