Medcezir yeni sezon yeni bölümüyle nefes kesti

Medcezir'in yeni sezonunun ilk bölümü yayınlandı. Sezon finali sonrasında tekrar bölümleri bile izlenme rekorları kıran Medcezir 2. sezon 39. bölümüyle yine izleyicilerinin karşısında. Medcezir dizisini izlemek için haberimizi takip edin

Medcezir yeni sezon yeni bölümüyle nefes kesti
12 Eylül 2014 Cuma 21:48 tarihinde eklendi, 9.891 kez okundu.
Yeni sezon dizileri içinde en çok merak edilenler arasında başı çeken Medcezir izleyicisiyle buluştu. Yine Star TV ekranlarında olacak olan Medcezir kadro değişikliği ve güçlü senaryosuyla adından çok söz ettireceğe benziyor. Medcezir ile ilgili detaylara ise haberimizden ulaşabilirsiniz.

MEDCEZİR'İ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Star Tv'nin fenomen dizisi Medcezir bu akşam yeni bölümüyle sezonu açtı.
 
Yaşadıkları büyük kayıptan sonra, Selim, Mert ve Yaman’ın yeni bir başlangıç yapmak için çıktıkları uzun yolculuk Sedef’ten gelen telefonla sona erer. Apar topar İstanbul’a dönerler, böylelikle Yaman, Mira, Mert ve Eylül aylar sonra ilk kez karşılaşırlar. 
 
Yaman Mira’yı hayatından çıkarmış gibi davranmaya çalışsa da, her adımına Mira’nın varlığı yön verecektir. Birbirlerine doğru  adım atmaya çalıştıkça da,  gururlarına yenik düşerek, can yakacak küçük oyunlara başvururlar.
 
Öte yandan Yaman aşk acısının üstesinden kendince yöntemlerle gelmeye çalışırken, karşısına Elif çıkar. Elif, diğer kızlar gibi Yaman’ın etrafında pervane olmayarak Yaman’ın dikkatini çeker. Elif Yaman’la Mira arasındaki soğuk savaşta istemeden önemli bir rol oynayacaktır. 
 
Mert annesinin ölümünden sonra elleriyle dağıttığı ilişkisini toparlamak için harekete geçer. Ama Mert Eylül’e ulaşmaya çalıştıkça, karşısında Uzay’ı bulur. 
 
Karısının ölümünden sonra derin bir sessizliğe gömülen Selim, kendisiyle iletişime geçmeye çalışan televizyon muhabiri Deniz’in sonunda konuşmasına izin verir. Deniz’de Selim’e ait çok özel bir emanet vardır. 
 
Ender Serez adına düzenlenen yardım gecesinde herkes kendi vicdanıyla, pişmanlıklarıyla ve özlemleriyle yeniden yüzleşir. Yaman’la Mira’yı, Eylül’le Mert’i bir araya getiren duygusal gece sürprizlerle devam eder.