Media Markt Samsun'da açılacak

Teknoloji market zinciri Media Markt, Türkiye’deki 26’ıncı, Karadeniz Bölgesi’ndeki ise ilk mağazasını Samsun’da açıyor.

Media Markt Samsunda açılacak
27 Mart 2013 Çarşamba 20:26 tarihinde eklendi, 2.256 kez okundu.

 

Açılış öncesi Büyük Samsun Otel’de düzenlenen basın toplantısında konuşan Media Markt Genel Müdürü Marcus Tengler, Türkiye’de ilk mağazalarını 6 yıl önce açtıklarını, Karadeniz’e ise Samsun’dan açılacaklarını söyledi. 
 
Türkiye’nin Rusya ile en çok büyüme hedefi olan iki ülkeden birisi olduğunu hatırlatan Tengler, “Samsun mağazasıyla birlikte ülke genelinde 2013 yılının ilk 3 ayı sonuna kadar çeşitli illerde 4 yeni mağaza açmış olacağız. Türkiye’nin her noktasında bir an önce olmayı çok istiyoruz.

Bu yılsonuna kadar ki mağaza hedefimizi ise 32 olarak belirledik. Samsun mağazamız Cuma günü büyük indirimlerle birlikte açılacak. Bizim açılışlarımızda geleneksel hale gelen indirim çılgınlığı, buradaki mağazada da olacak. Bunun için yaşanabilecek kargaşaya karşı tüm önlemlerimizi aldık.” dedi. 
 
Toplantı sonrası Media Markt yöneticileri, basın mensuplarını Piazza AVM'ye götürerek yeni mağazayı gezdirip tanıttı. Mağaza içerisinde oluşturulan ve vatandaşların uzmanlar tarafından teknoloji ürünleri konusunda bilgilendirileceği 'Akıllı Yaşam' alanları dikkat çekti.

CİHAN