Mehmet Ağar'a cezaevinde ziyaretçi trafiği

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, Susurluk davasından aldığı 2 yıllık hapis cezasını Yenipazar İlçesi'ndeki Kapalı Cezaevi'nde çekmekte olan İçişleri eski Bakanı Mehmet Ağar'ı ziyaret için Aydın'a geldi.

Mehmet Ağara cezaevinde ziyaretçi trafiği
10 Ocak 2013 Perşembe 19:19 tarihinde eklendi.

 

Susurluk Davası’ndan aldığı ceza nedeniyle Aydın’ın Yenipazar İlçesi’ndeki K-1 Tipi Cezaevi’nde yatan İçişleri ve Adalet eski bakanlarından Mehmet Ağar, ziyaretçi trafiği yaşadı.
 
Aynı zamanda Demokrat Parti eski genel başkanlarından da olan Mehmet Ağar’ı Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, müzisyen ve yapımcı Ercan Saatçi, MHP Aydın Milletvekil Ali Uzunırmak, işadamı İsmail Cevahir ve oğlu Tolga Ağar ziyaret etti.
 
Aydın Cumhuriyet Savcılığı’ndan alınan izinle Ağar’ı ilk ziyaret eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve müzisyen Ercan Saatçi oldu. 50 dakikalık görüşmenin ardından cezaevinden çıkan Orman, "Ağar, çok yakın ve eski dostum. Geçmiş olsun ziyaretine geldim. Biraz sohbet ettik. Sağlık durumu ve morali gayet iyi" dedi.
 
Orman ve Saatçi’den 20 dakika kadar sonra ise MHP Aydın Milletvekil Ali Uzunırmak, cezaevinden çıktı. Uzunırmak da Ağar’la dostluklarının eskiye dayandığını belirtip, "Kendisine dostane bir ziyarette bulundum. Bir isteği olup, olmadığını öğrendim. Durumu gayet iyi. Vakit geçirmek için bol bol spor yapıp, kitap okuduğundan bahsetti" dedi. Cezaevinden son olarak çıkan Tolga Ağar ile işadamı İsmail Cevahir ise herhangi bir açıklama yapmadan ilçeden ayrıldı.

DHA