Mehmet Barlas’tan skandal ‘Ankara’ yorumu!

En az 95 kişinin öldüğü, 48'i ağır 246 kişinin yaralandığı terör saldırısıyla ilgili Mehmet Barlas'tan skandal bir yorum geldi.

Mehmet Barlastan skandal Ankara yorumu!
11 Ekim 2015 Pazar 11:44 tarihinde eklendi.
NTV’de katıldığı programda konuyla ilgili konuşan Barlas,  “Ortadoğu’da bunlar her gün oluyor. Irak’ta 60 başka yerde 100 kişi mesela. Biz de Ortadoğu ülkesiyiz” dedi.
 
Barlas’ın bu yorumu sosyal meydaya büyük tepki topladı.
 
Barlas'ın tepki çeken açıklamaları şöyle:
 
"Bugün yüreğimiz dağlayan 86 kişinin öldüğü terör olayı hayatımızdaki ilk terör olayı değil. 2002 yılına bakın. İkiz kuleler vuruldu. Sonra ne oldu Türkiye'de? Bir sabah Levent'te HSBSC Bank ve İngiliz Konsolosluğu havaya uçurulmadı mı? Bundna daha büyük bir terör olayı var mıydı? Londra'da metroyu havaya uçurdular burada da bir bankayı ve konsolosluğu."
 
BARLAS, HİZMET CAMİASINI ŞİMDİ DE DERİN DEVLET YAPTI!
 
"Bir de devlet terörü var. Bunu faili meçhullerde, Diyarbakır Cezaevinde gördük. Bir de paralel devlet var. Türkiye'de yargıya güveniyor muyuz? Açılan büyük davaların sonunda kasıtlı davalar oldukları, delillerin yerleştirildiği ortaya çıkmadı mı? Vesayetci demokrasi ortadan kaldırıldı. Artık askerin darbe yapmasını bekleyen yok. Ama acaba paralel devlet bitti mi? Acaba yeni bir derin devlet mi var? Belki bombayı onlar patlatıyor bilmiyoruz. Hiçbirşey yüzde yüz bu böyledir diyemiyoruz."
 
ANKARA'DA İNSANLAR ÖLMÜŞ OLABİLİR, IRAK'TA DAHA FAZLA İNSAN ÖLÜYOR
 
"Bugün Ankara'da Sıhhiye'de istasyona yakın yerde bomba patladıldı. Peki gazeteleri şöyle bir hafta karıştırın, Bağdat'taki patlamalara bakın. Pazar yerinde 60 kişi öldü, Cuma namazından çıkarken 100 kişi öldü. Ortadoğu'nun yansımasının Türkiye'ye gelmesi bizi rahatsız etmeye başladı. Ama unutmayalım orta doğuluyuz."