Mehmet Topal bilmecesi

Milli oyuncunun Fenerbahçe’ye imza atmasının an meselesi olduğu ileri sürülse de, Mehmet Topal’ın menajeri Batur Altıparmak, “Ortada ne bir teklif var, ne de bir satış kararı” ifadesini kullandı

Mehmet Topal bilmecesi
09 Haziran 2012 Cumartesi 09:23 tarihinde eklendi, 1.187 kez okundu.

 

Fenerbahçe Yönetimi’nin, transferi için büyük uğraş sarfettiği Valencialı Mehmet Topal konusunda sürpriz gelişmelerin yaşandığı bildirildi. İspanyol ekibinin, Topal’ı satıp satmama konusunda ciddi bir belirsizlik yaşadığı, aynı şekilde milli oyuncunun da Türkiye’ye dönmek için net bir karar vermediği öğrenildi.
 
Sarı-lacivertli kulüp ile Valencia’nın şu ana kadar pazarlık masasına oturmadığı ve bu transferin hiç konuşulmadığı belirtildi. Mehmet Topal’ın Fenerbahçe’ye imza atmasının an meselesi olduğu ileri sürülse de milli oyuncunun menajeri Batur Altıparmak konuya net bir açıklama getirdi.
 
Valencia kararsız
Mehmet Topal’ın gelecek sezon nerede oynayacağı konusunda net bir düşüncesinin olmadığını kaydeden Altıparmak, İspanya Ligi’nde kendine belli bir kariyer edinen milli oyuncunun Fenerbahçe’nin getireceği resmi teklife olumlu yanıt vermesinin öncelikle Valencia Kulübü’nün bu oyuncuyu satışa çıkarmasına bağlı olduğunu bildirdi, “Ortada ne bir teklif var, ne de bir satış kararı” dedi.
 
Mehmet Topal’ın kendi geleceği ile ilgili olarak Fenerbahçe’de oynama konusunda olumsuz bir düşüncesi olmadığını söyleyen Altıparmak, “Sadece biraz zamana ihtiyacı var” ifadesini kullandı. Fenerbahçe Yönetimi ise Valencia Kulübü’nün fiyat politikasını etkilememesi için henüz bir girişimde bulunmazken, pazartesi günü yapılacak olan yönetim kurulu görev bölümünden sonra transfer konusunda net kararların alınacağı ve harekete geçileceği kaydedildi.