Mehmet Topal'a vize çıktı

Kulübe yakın kaynaklardan gelen haberlere göre, Valencia, Mehmet Topal'ın Fenerbahçe'ye transferi konusunda oyuncuya engel olmayı düşünmüyor.

Mehmet Topala vize çıktı
28 Mayıs 2012 Pazartesi 12:07 tarihinde eklendi, 1.048 kez okundu.

 

La Liga'nın güçlü ekiplerinden Valencia, Fenerbahçe'nin peşinde olduğu yıldız oyuncusu Mehmet Topal için yeterli teklifin gelmesi halinde problem çıkarmayı düşünmüyor.
 
Daha önce Türk basınında yer alan haberlere göre Topal'ın menajeri ile Ali Yıldırım arasında prensip anlaşmasının sağlandığı ve milli yıldızın gelecek sezondan itibaren Fenerbahçe'de forma giymeye yakın olduğu belirtilmişti.
 
ValenciaPlaza.com'un haberine göre ise, İspanyol ekibi, Topal'ın takımdan ayrılmak istemesi halinde yıldız isme engel çıkarmayı düşünmüyor. Unai Emery sonrasında yeniden yapılanmayı düşünen Valencia, Türk orta saha oyuncusu için 6 milyon avroluk bir sınır bedel belirlemiş durumda ve bu civarda bir teklif alınması halinde, oyuncu elden çıkarılacak.
 
Valencia'da ikinci sezonunda da eklediğini bulamayan Mehmet Topal'ın, kulüple kalan iki yıllık sözleşmesini iyi bir ücrete çevirmek isteyen kulüp yönetimi, Fenerbahçe'nin teklifini dinlemeye alacak.
 
Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon yaz döneminde Mehmet Topal için Valencia'nın kapısını çalmış, ancak La Liga ekibi, oyuncusunu satmayı düşünmediğini belirtmişti.
 
goal.com