Mehmetçik’ten TEMA Vakfı'na destek

İl Jandarma Komutanlığı, 10 bin adet meşe palamudu toplatıp ekilmesini sağlayarak, Siirt Tema Vakfı'na destek verdi.

23 Mayıs 2013 Perşembe 19:48 tarihinde eklendi.

Türkiye Erezyonla Mücadele ve Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Siirt İl Temsilcisi Hasan Gök ve vakıf üyesi öğrencilerle birlikte, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Feridun Yürekli’yi makamında ziyaret ederek görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten İl Jandarma Komutanı Albay Yürekli, ”Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın geleceği için yaşam üreten topraklarımıza sahip çıkarak, doğasıyla, yeşil alanıyla ve havasıyla, doğal yaşam alanlarının korunması için var gücümüzle çalışmalıyız. Doğanın korunması ve yaşatılması için eğitilmiş nesiller yetiştirmek zorundayız.” dedi.

İl Jandarma Komutanlığı'nın, 10 bin adet meşe palamudu toplatıp, ekilmesini sağlayarak, Siirt Tema Vakfı'na destek olduğunu belirten Yürekli; toprağa, suya ve doğal yaşama olan ihtiyaca dikkat çekmek amacıyla İl Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan er ve erbaşlara bu konuda da bir konferans verileceğini sözlerine ekledi.

TEMA Vakfı Siirt İl Temsilcisi Hasan Gök ise TEMA Vakfı'nın il genelinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gök, İl Jandarma Komutanı Albay Feridun Yürekli’nin destek ve katkılarından dolayı kendisine bir plaket takdim ederek, teşekkür etti. Ziyaret sonunda, İl Jandarma Komutanı Albay Yürekli, TEMA Vakfı öğrencilerine kitap hediye ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.


CİHAN