Meireles kampa katıldı

Yeni sezon hazırlıklarına Düzce'nin Kaynaşlı İlçesi'ndeki Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri'nde yaptığı kampla devam eden Fenerbahçe, günü çift antrenmanla tamamladı.

Meireles kampa katıldı
11 Temmuz 2013 Perşembe 22:50 tarihinde eklendi.
Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 19.00'da başlayan ve 1 saat 30 dakika süren çalışma basına kapalı gerçekleştirildi.
 
Isınma ve pas çalışmasıyla başlayan antrenmanda oyuncular daha sonra 3 gruba ayrıldı. Tam sahada 7'ye 7 hücum ve defans organizasyonları çalışan oyuncular bu çalışmayı dönüşümlü olarak gerçekleştirdikten sonra 2 gruba ayrıldı. Bir grup kaleye geçerken, diğer grup ceza sahası dışından kaleye şut çekti. Bu çalışma dönüşümlü olarak gerçekleştirilirken, antrenman renkli görüntüler eşliğinde tamamlandı.
 
RAUL MEİRELES KAMPA KATILDI
 
Sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçtikten sonra öğle saatlerinde kampa katılan Portekizli yıldız Raul Meireles takımdaki yerini aldı.
 
Antrenmanın ilk bölümde takımla birlikte çalışan Raul Meireles ile Bruno Alves, daha sonra takımdan ayrı özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.
 
İzinli olan Moussa Sow ile tedavisi süren Gökhan Gönül antrenmanda yer almadı. Erten Ersu ise özel program dahilinde yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.
 
Sarı-lacivertliler, yeni sezon hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Saat 10.30'da başlayacak çalışmanın 30 dakikası basına açık, 19.00'da başlayacak çalışma ise basına kapalı gerçekleştirilecek..
 
Bu arada Cumartesi günü yapılacak antrenmanın da taraftarlara açık gerçekleştirileceği ifade edildi.