Meireles takımla birlikte çalıştı

Fenerbahçe, Red Bull Salzburg ile 6 Ağustos Salı günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

05 Ağustos 2013 Pazartesi 00:00 tarihinde eklendi.
 
Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 19.00'da başlayan ve 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve çabukluk çalışması ile başlayan antrenmanda, oyuncular gruplara ayrılarak; ayak tenisi ve 5'e 2 top kapma ve pas çalışması içeren aktif dinlenme antrenmanı yaptılar. Ardından hafif tempolu koşularla antrenman tamamlandı. Öte yandan dünkü antrenmanda özel program ile çalışan Raul Meireles, bugünkü antrenmanda takımla birlikte çalışırken, Egemen Korkmaz, Gökhan Gönül ve Erten Ersu özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.
 
Sağ alt adalesinde sertleşme olan ve çekilen MR sonunda adale kasını saran zarda kanama tespit edilen Emre Belözoğlu'nun tedavisine özel programla devam edildi. Sağ ayak bileğinde ağrısı olan Mehmet Topal ile Pierre Webo ise tedavi ve özel program ile çalışmalarını sürdürdü.
 
Fenerbahçe, Red Bull Salzburg maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Saat 19.00'da başlayacak çalışmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek.

DHA