Meireles ve Egemen taraftarla buluştu

Fenerbahçeli futbolcular Egemen Korkmaz ve Raul Meireles, Mall of İstanbul Alışveriş Merkezi Fenerium Mağazası'nda gerçekleştirilen imza töreninde taraftarların yeni sezon formalarını imzaladılar.

Meireles ve Egemen taraftarla buluştu
17 Eylül 2014 Çarşamba 16:21 tarihinde eklendi.
İmza töreni öncesinde açıklamalar yapan oyunculardan Egemen Korkmaz şunları söyledi: 
 
"Biliyorsunuz, geçirdiğim sakatlık sebebiyle uzun bir süre hem sahada hem de bu tür organizasyonlarda yer alamadım. Açıkçası bu atmosferi, taraftarımızla buluşmayı çok özlemişim. Saha dışında da onlarla birlikte olmak çok güzel. Bu tarz organizasyonlar onlarla bir araya gelmemiz açısından bizler için de çok önemli ve sevindirici. Formayı da ilk kez üstüme giyiyorum. İnşallah sahada giymek de nasip olur. Herkesi buraya ve diğer imza organizasyonlarına davet ediyoruz. Çok büyük bir taraftarımız var. Formalarımız da çok güzel. Onların her zamanki gibi destek olacaklarına eminiz."
 
"Sakatlığımla ilgili ayrıntılı bir rapor ve açıklama doktorumuz tarafından zaten açıklandı. Geçen hafta kontrolüm vardı. Koltuk değneklerini bıraktım. Özel bir programım var. İyileşmek için çok çalışıyorum ve programlarımı aksatmıyorum. Ne zaman döneceğimle ilgili olarak net bir tarih veremem. Sezon başı kampında ayrı bir program dahilinde takım arkadaşlarımla beraberdim. Takımın çok iyi performans gösterdiğini izliyorum. Bir transferimiz oldu. Herkes birbirini çok iyi tanıyor ve çok iyi anlaşıyor. Sahadaki arkadaşlık maçlara da yansıyacaktır."
 
Raul Meireles ise "Bu tarz organizasyonlar, seyircimizle bir araya gelmek için çok önemli. Daha önceden de bu organizasyonlarda bulunmuştum. Formaların 3'ü de birbirinden güzel. Özellikle beyaz olanı çok seviyorum. Herkesi Fenerium'lara bekliyoruz. Fenerbahçe'ye ilk geldiğimde Fenerbahçe'nin ve taraftarın büyüklüğünü zaten hissetmiştim. Takımın ve taraftarın büyüklüğünü, sadece statta değil, sokakta da algılayabiliyoruz. Onların forma alarak bizleri destekleyeceklerine de inanıyoruz. Sakatlığım kasla ilgili, operasyon gerektirmeyen bir sakatlık oldu neyse ki. Sahaya ne zaman döneceğime sağlık ekibi karar verecek. Fenerbahçe her zaman şampiyonluk için oynayan; kaliteli oyuncuların ve forma savaşının olduğu bir takım. Kaliteli oyuncuların yer alması her zaman Fenerbahçe'nin yararınadır" sözlerini sarfetti.