Meireles'in derdi belli oldu

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan BATE Borisov maçının 4. dakikasında kırmızı kart görerek takımını sahada eksik bırakan Raul Meireles Fenerbahçe'nin öncelikli gündem maddesi haline geldi.

Meirelesin derdi belli oldu
16 Şubat 2013 Cumartesi 11:50 tarihinde eklendi.

 

Kariyeri boyunca görmediği kartları Fenerbahçe formasıyla 3 ay içinde gören Raul Meireles'in hırçınlığının sebebi belli oldu.
 
Fenerbahçe'ye gelene kadar tek bir kırmızı kartı bile bulunmayan Portekizli yıldızın peş peşe kartlar görmesinin arkasındaki gerçekler ortaya çıktı. Bu olayı kimliği saklanan Fenerbahçeli takım arkadaşı açıkladı. 
 
Fenerbahçeli futbolcu; "Meireles, Aykut Kocaman'ın istifası da dahil olmak üzere bir çok konudan çok etkilendi. İstanbul'a da alışmakta zorluk çekti. Ancak asıl gerekçe ve sebebi devre arasında Inter ona çok önemli bir teklifte bulundu. Yönetime, 'Bırakın beni gideyim' demiş olmasına rağmen kulüp yaşanan transfer krizinden dolayı bir de Meireles'i satsaydı kriz olacaktı. Aslında kötü bir insan değil ama kafası Inter'de kaldı. Antrenmanlarda da dalıp dalıp gidiyor. Sanıyorum sezon sonunda kulüple masaya oturup ayrılmak isteyecek. Samandıra'da Inter'in teklifini hala sürdürdüğü konuşuluyor" ifadesini kullandığı iddia edildi.
 
SEZON SONUNDA İPİ ÇEKİLEBİLİR
 
Eğer Meireles, bundan sonra dikkatli olmazsa sezon sonunda takımdan gönderilme ihtimalinin bile belireceği de iddia ediliyor. Bu arada Meireles'in maç sonunda takım arkadaşlarından özür dilediği de öğrenildi.