Mekana kızdı, arkadan kaçtı

“Başörtüsü benim için bir tekstil ürünüdür” açıklamalarıyla tepki alan ve konserleri bir bir iptal edilen Şevval Sam, annesi Leman Sam ile önceki akşam Karaköy'deki bir balıkçıdaydı

Mekana kızdı, arkadan kaçtı
13 Temmuz 2012 Cuma 08:58 tarihinde eklendi, 1.029 kez okundu.

 

Son yaşananlardan sonra sıkıntılı günler geçiren Şevval Sam, mekan görevlilerine gazetecilerin çağrılmaması ve görüntü alınmaması yönünde kesin talimatta bulundu.

Yaklaşık 6 saat kaldıkları mekanda annesiyle sohbet edip dertleşen Sam, gazetecilerin dışarda olduğunu öğrenince ön kapıdan çıkmak istemedi. Mekandakilere “Basını buraya siz çağırdınız” diyerek tepki gösterdiği öğrenilen Sam, arka taraftan taksi ile çıkarıldı.
 
Bu arada Şevval Sam ve annesinin görüntü alınmasını istememesi üzerine mekan görevlileri gazetecilerin üzerine yürüdü. Görevliler “Bizim ekmeğimizle oynamayın. Burada çekim yapamazsınız” diyerek gazetecileri ölümle tehdit etti. Yaşanan tüm bu olaylardan sonra olay yerine çağrılan polisin müdahalesiyle yatıştırılan olaylar sonunda ªevval Sam ve annesi Leman Sam, istedikleri gibi görüntü vermeden mekanı terk etmiş oldu.

Milliyet