Melek İçmeli’den bebek bakımı tüyoları

Melek İçmeli, annelerin yoğun koşturmalı bebek bakım dönemlerinde bakımlı hallerini devam ettirebilmeleri adına birtakım tüyolar verdi.

Melek İçmeliden bebek bakımı tüyoları
25 Mayıs 2020 Pazartesi 02:34 tarihinde eklendi, 1.063 kez okundu.

Melek İçmeli, annelerin yoğun koşturmalı bebek bakım dönemlerinde bakımlı hallerini devam ettirebilmeleri adına birtakım tüyolar verdi.  Doğum sonrası anneleri yeni ve bir o kadar da güzel bir hayatın beklediğini dile getiren Melek İçmeli, bu dönemde dikkate alınması gerekenleri sıraladı.
 

“Birçok Kadını, Eski Halime Nasıl Dönebilirim Baskısı Fazlasıyla Etkiliyor…”
 

“Dış görünümün hamilelik ve doğum sonrası değişmesi birçok kadında hemen eski haline dönme arzusunu tetiklemektedir. Bu nedenle kısa bir süre içerisinde eski hallerine dönmek isterler. Kişisel bakımlarınız, cilt bakımlarınız için küçük boşlukları dahi değerlendirmek hem sizi mutlu edecek hem de gün içinde daha motive olmanızı sağlayacaktır” dedi. “Sağlıklı bir çocuk yetiştirmek için annenin de oldukça sağlıklı olması ve kendine dikkat etmesi gerekmektedir.  Psikolojik olarak annenin kendisini güçlü ve zinde hissetmesi de iyi bir şekilde uyuyabilmesiyle oluşacaktır.  Bu nedenle önceliğiniz çocuğunuza iyi bir uyku alışkanlığı kazandırmak olacaktır” diye de ekledi.
 

“Doğum Sonrası Yemekleri Geçiştirmeyin…”
 

“Hamilelik süresince alınan kilolar, doğum sonrası kişiden kişiye göre farklılıklar göstererek verilebilmektedir. Kimi çok kısa bir sürede kilolarını verebilirken kiminin de aldığı kiloları vermesi uzun bir süre alabilmektedir. Bu nedenle her ne olursa olsun sağlıklı bir beslenme düzenine sahip olmak ve bunu devam ettirebilmek son derece önemlidir” diyerek sevgili takipçilerine seslendi. “Sebze ağırlıklı beslenmeyi ön planda tutarak az ama sık miktarlarda doyurucu olan ve size enerji sağlayacak besinler seçmeniz ve doktorunuza danışarak yapacağınız kısa süreli yürüyüşler ile de eski formunuza ulaşmanız adına size yardımcı olacaktır” diyerek ekledi.