Melo giderse Cambiasso

Galatasaray, Melo'yla yollarını ayırması durumunda İnter'in maestrosu Cambiasso'yu transfer edecek

Melo giderse Cambiasso
10 Nisan 2012 Salı 15:02 tarihinde eklendi, 1.068 kez okundu.

 

Galatasaray'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nin soyunma odasında Albert Riera'yı yumruklayınca kadro dışı bırakılan Felipe Melo'nun durumu belirsizliğini korurken, alternatif arayışları şimdiden başladı.
 
Sarı-kırmızılılar, Melo'nun gönderilmesi halinde ön liberoya İnter'in Arjantinli yıldızı Esteban Cambiasso'yu transfer etmeyi planlıyor.
 
Teknik direktör Fatih Terim'in sezon başındaki ön libero listesinde ilk sırada yer alan Cambiasso, Galatasaray'ın teklifini kabul etmeyince, sarı-kırmızılılar Juventus'tan Felipe Melo'yu kiralamıştı.
 
31 yaşındaki Cambiasso'nun geçen sezon Avrupa kupalarına katılamadığı için Cimbom'u reddettiği belirtilmişti. Yönetim, tecrübeli oyuncu için Süper Final sonrası bir kez daha İnter'in kapısını çalacak.
 
Şampiyonlar Ligi'ne en kötü 2. olarak katılması yüksek ihtimal olan Aslan'ın Cambiasso'yu bu kez ikna etmesi bekleniyor. İnter'in de bonservisi 10 milyon Euro civarında olan Arjantinliyi, yaşı ilerlediği için satma konusuna daha ılımlı bakacağı belirtiliyor.
 
Terim, Cambiasso için daha önce, "Cambiasso'nun mükemmel bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Sezon başında takıma dahil etmeyi istediğimiz bir futbolcuydu. Fakat, İnter onu satmak istemiyor" şeklinde açıklama yapmıştı.