Melo ve Riera 11’de

Süper Final’in ilk haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Cim-Bom’da hazırlıklar dün yapılan tek antrenmanla sürdü

Melo ve Riera 11de
13 Nisan 2012 Cuma 09:16 tarihinde eklendi.

 

Beşiktaş maçının taktiğinin denendiği idmanın son bölümünde şut çalışması yapıldığı belirtildi. Diğer taraftan Fatih Terim’in kafasındaki kadro da şekillenmeye başladı. Tecrübeli teknik adamın, Riera ile girdiği kavga sonrası kadro dışı bırakılan ve geçtiğimiz günlerde affedilen Melo’ya 11’de şans vereceği belirtildi. Terim’in Riera konusunda ise kesin kararını vermediği ancak Emre Çolak’ın yokluğunda İspanyol futbolcunun oynama olasılığının çok yüksek olduğu bildirildi. Terim iki oyuncuyla da özel görüşme yaparak, “Kendinizi hazır tutun” mesajı verdiği belirtildi.
 
Elektrik bedava
Sarı-kırmızılı kulüp yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. Türk Telekom Arena’nın çatısına güneş panelleri döşeyerek elektrik giderlerinden kurtulmayı planlayan Galatasaray Kulübü böylece önemli bir tasarruf sağlayacak. Bu sistemin uygulandığı statlar olarak Bayern Münih’in kullandığı Allianz Arena, Tayvan’daki Dragon ve Nurnberg’in Easy Credit bulunuyor. Ayrıca NBA takımlarından Boston Red Sox ve San Francisco Giants yine bu sistemi kullanan kulüpler arasında. Bu sistemle yıllık tasarrufun 1 milyon liraya ulaşması bekleniyor.
 
Abone olana hediye forma
Sarı-kırmızılı kulübün aylık yayımladığı Galatasaray Dergisi’ne abone olanlara forma hediye edileceği açıklandı. Kulüpten yapılan duyuruda, dergiye iki yıllık abone olan sarı-kırmızılı taraftarların forma kazanacakları ifade edildi. Galatasaray Dergisi’nin 112. sayısı Nisan ayının başında yayımlanmıştı.