Melodi Çikolata Sözünüzü Kesiyor

Melodi Çikolata ailesi olarak, evliliğe ilk adımınızı tebrik ediyor, sözünüzü kesiyoruz. Mutlu bir evliliğin ilk heyecanını ateşlemek için kız ve erkek tarafının bir araya geldiği, kadim geleneğimiz, söz kesme cemiyetinize katılmaktan mutluluk duyuyoruz

Melodi Çikolata Sözünüzü Kesiyor
11 Aralık 2016 Pazar 09:56 tarihinde eklendi, 3.613 kez okundu.

Melodi Çikolata ailesi olarak, evliliğe ilk adımınızı tebrik ediyor, sözünüzü kesiyoruz. Mutlu bir evliliğin ilk heyecanını ateşlemek için kız ve erkek tarafının bir araya geldiği, kadim geleneğimiz, söz kesme cemiyetinize katılmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu mutlu başlangıcı taçlandıran en özel çikolatalarımızı sizlerle paylaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz.
 

Söz bohçası, kahve servisi, kahve tepsisi, yüzükler ve kurdele hazırsa, söz çikolatanızı biz yolluyoruz. Kalpten Kalbe, Kahve İnci, Nilüfer, Altın Gül, Gold, Sarmaşık Gondol, Lilyum, Pembe Lilyum, Lilamor Gondol, Güllü Gondol, Pembe Orkideli, Sarı Gül, Salkım ve Gümüş Sandık söz ve nişan çikolatalarımız ile söz kesme töreninize efsanevi tatlarımızdan katıyoruz.
 

Fotoğraflardaki Melodi

 

Söz kesme cemiyetinizin fotoğraflarını süsleyen, evinizin en güzel köşesine dekoratif bir hava veren, sihirli Melodi Çikolata sandıklarımızı, gondol tepsileri ve özenle hazırladığımız sepetleri muazzam lezzette Melodi Çikolata ile dolduruyoruz. Leziz sütlü, fındıklı, bitter, fıstıklı, bol kakaolu, bademli, çikolataları altın, gümüş, kırmızı, sarı ve yeşil yaldızlı kâğıtlara sarıyoruz. Sihirli Melodi Çikolatalarını, aşkınızın ilk sözünün söylendiği söz kesme töreninizde, mutluluğunuzun şahidi ailelerinizin beğenisine sunuyoruz.
 

Kız ve erkek tarafının ailelerinin tanıştığı, aile bağlarının kuvvetlendiği, kızın ve erkeğin ailesinin kaynaştığı ve birbirine güvenin arttığı bu mutlu törende, bize duyduğunuz güvene teşekkür ediyoruz. Melodi Söz Çikolatası ile ilk sözünüze eşlik ediyoruz.
 

Söz yüzüğü erkek tarafından, söz bohçası kız tarafından, Söz Çikolatası bizden, diyoruz.  Evliliğin ilk sözünde, heyecanınızı paylaşıyoruz. Söz kesme töreninize çeşit çeşit tat ve renkte, en taze meyve ve yemişlerle bezeli, vişneli, böğürtlenli, bademli, fındıklı, fıstıklı çikolatalarımız ile iştirak ediyoruz.  Siz dilediğiniz Melodiyi sipariş edin, biz sizin için aşk iksiri tadında, neşe ve keyif veren Melodiyi hazırlıyoruz. Melodi Çikolata ailesi olarak bir ömür mutluluklar diliyoruz.

Çikolatanın lezzetinden anlayan blog sloganıyla karşımıza çıkan http://lezzetlicikolatalar.com/ Lezzetli Çikolatalar bloğuna davet ediyoruz. Girmeden önce, kendinizi iyi tutun :)