Memo Real'i çıldırttı

Mehmet Okur, İspanyol basınına göre Real Madrid’den yıllık 3 milyon avro talep etti. İddialara göre bu istek sonrası şaşkına dönen Real yetkilileri, telefonu tecrübeli uzunun yüzüne kapattı.

Memo Reali çıldırttı
11 Eylül 2012 Salı 19:11 tarihinde eklendi.

Pota altına takviye düşünen Real yetkilileriyle telefonda görüşen 33 yaşındaki Mehmet Okur, eflatun-beyazlı kulübe yıllık 3 milyon avro talep ettiğini iletti. İspanyol gazeteci Paco Rabadan’ın attığı tweet sonrası ortaya çıkan bu transfer görüşmesi, Madrid merkezli basına göre ise pek olumlu sonuçlanmadı.

 
Eski All-Star uzunun bu çılgın isteğini duyan Real kanadı telefonu kapatma yolunu seçerken, Galatasaray’ın da ilgilendiği ifade edilen Mehmet Okur için yaz transfer dönemi böylece daha zorlu bir hale geldi.
 
Daha önce 2004-05 sezonunun başında Utah Jazz’in 5 yıl 60 milyon dolarlık kontratına imza atan Mehmet Okur, 2010 sezonunun başında da sözleşmesini iki yıllığına uzatmıştı. Okur, Portland tarafından serbest bırakıldığı son NBA sezonunda ise yıllık 10.9 milyon dolar kazanıyordu. NBA’de kariyeri boyunca 634 maça çıkan Mehmet Okur, 13.5 sayı ve 7.0 ribaund ortalamalarıyla mücadele etti.