Memur Maaşı Sorgulama, E Bordro işlemleri

014 yılı Eylül ayı maaş bordroları yayımlandı. 2014 yılı Eylül ayı maaş bordrolarına göre hangi memur ne kadar maaş alacak? Memur maaş sorgulama, E Bordro ile memur maaşını sogulayıo

Memur Maaşı Sorgulama, E Bordro işlemleri
14 Eylül 2014 Pazar 17:34 tarihinde eklendi.
E-Bordro sistemi, memur maaşlarını sorgulanabilmesi için oluşturulmuş bir sistemdir. E-Bordro sistemi ile memurlar maaşlarını kolay bir şekilde sorgulayabilirler.

Bu sistem ile memurlara, maaşlarını internet üzerinden istedikleri zaman ve istedikleri yerde sorgulama olanağını sağlamıştır. E-Bordro sistemi memur maaşı sorgulama sistemi ile herhangi bir kamu kuruluşunda sıra beklemeden ve hiçbir ücret ödemeden sorgulama işleminizi yapabilirsiniz.
 
MAAŞ SORGULAMA İÇİN TIKLAYIN

E-Devlet İle E-Bordro Sistemine Nasıl Giriş Yapılır ?
 
E-Devlet uygulamasını kullanarak E-Bordronuzu öğrenebilmek için E-Devlet şifrenizin olması gerekmektedir. E-Devlet şifreniz yoksa herhangi bir PTT şubesine giderek E-Devlet şifrenizi edinebilirsiniz.

E-Devlet şifrenizi aldıktan sonra yazının sonunda verilmiş olan linke tıklamanız gerekir. Daha sonra Kimliğimi Şimdi Doğrula butonuna basınız. Açılan sayfada ilk olarak T.C kimlik numaranızı giriniz. Ardından E-Devlet şifrenizi girerek Sisteme Giriş Yap seçeneğine tıklayınız. Bu işlemleri eksiksiz bir şekilde yaptıktan sonra E-Bordro maaş bilgilerinize kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.