Memurlar Kısıklı'daydı

Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, Üsküdar'daki konutunun önünden ''geçmiş olsun'' dileklerini iletti.

Memurlar Kısıklıdaydı
16 Şubat 2012 Perşembe 16:57 tarihinde eklendi, 1.236 kez okundu.

Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) İstanbul şubeleri yönetici ve üyeleri, geçirdiği sindirim sistemi operasyonunun ikinci ve son aşamasının ardından dinlenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, Üsküdar'daki konutunun önünden ''geçmiş olsun'' dileklerini iletti.
    
BEM-BİR-SEN İstanbul şubelerinin yönetici ve üyelerinden oluşan grup, Erdoğan'ın Kısıklı'daki konutunun karşısındaki arsada toplandı. Burada grup adına basın açıklaması yapan 7 No'lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç, Erdoğan'ın ikinci kez ameliyat olmasını üzüntüyle karşıladıklarını belirterek, ''Biz, ülkesine hizmet için sağlığını hiçe sayan sayın Başbakanımızı ziyaret ederek, sizlere moral vermek istedik'' dedi.
    
BEM-BİR-SEN İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ayhan Demiryürek de, millete hizmetleri olan herkese teşekkür etmesini bilen bir teşkilatları olduğuna işaret ederek, ''Başbakan Erdoğan'a da hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz ve elbette ki geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz, acil şifalar diliyoruz'' dedi.
    
Ülkenin gündeminin çok yoğun olduğunu, memurların da bazı problemleri olduğunu dile getiren Demiryürek, Başbakan Erdoğan'ın biran önce vazifesinin başına geçerek, memurların problemlerini çözmesini beklediklerini kaydetti.
    
Bir gazetecinin ''Memurların en önemli problemi nedir-'' sorusu üzerine Demiryürek, ''Tabi anayasa değişikliği yapıldı, toplu sözleşme kanunu şu an gündemde. Bununla ilgili özellikle yerel yönetimin iş kolu bazında sözleşme yapma talebimiz var. Bugün yaşadığımız en büyük problem bu. Bir de tabi ki sözleşmeli personelin kadroya alınmasıyla ilgili sıkıntıların giderilmesini bekliyoruz. Sayın Başbakana bir mektup hazırladık. Bu mektubumuzla bunu kendisine ifade edeceğiz''' şeklinde konuştu.
    
Konuşmaların ardından içeriğinde geçmiş olsun dileklerinin ve memurlarla ilgili taleplerinin yer aldığı mektup, BEM-BİR-SEN yöneticileri tarafından Başbakan Erdoğan'a iletilmek üzere başbakanlık korumalarına verildi.