Mercedes'i taksi yaptı, kazancını ikiye katladı

İZMİT'te taksici, 61 yaşındaki Mehmet Arslan, Mercedes marka otomobili taksi yapınca kazancını ikiye katladığını söyledi.

Mercedesi taksi yaptı, kazancını ikiye katladı
06 Şubat 2016 Cumartesi 12:26 tarihinde eklendi, 1.098 kez okundu.
İZMİT'te taksici, 61 yaşındaki Mehmet Arslan, Mercedes marka otomobili taksi yapınca kazancını ikiye katladığını söyledi.
 
Kocaeli Adliyesi önünde taksicilik yapan Mehmet Arslan, 4 ay önce 100 bin liraya satın aldığı 2010 model 'Mercedes C-180 AMG' serisi otomobili taksi yaptı. Sarı renkle Mercedes taksi ilgi çekerken, Mehmet Arslan da işlerinin artması ile sevindi. İş potansiyelinin ikiye katlandığını söyleyen Mehmet Arslan, "Mercedes'e hiç binmeyenler özellikle benim arabamı tercih ediyor. Taksimde taksimetre olmasına rağmen müşterilerim hep yüksek fiyat tutacağını düşünerek diğer taksilerle fiyatın aynı olup olmadığını soruyorlar. Aynı olduğunu söyleyince de şaşırıyorlar" dedi. Mehmet Arslan amacının halka kaliteli hizmet sunmak olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
 
"İş potansiyelimin bu kadar değişeceğini tahmin etmemiştim. Özellikle kentteki otel, fabrika ve şirketlerdeki kişilerden taksime çok talep var. Eğer ekonomik imkanlarım el verirse sıfır bir Mercedes alıp onu taksi yapmayı planlıyorum."