Mercedes’te görev değişimi

Mercedes Benz Türk Kamyon Fabrikası'nda görev değişimi gerçekleşti.

Mercedeste görev değişimi
14 Mart 2013 Perşembe 22:02 tarihinde eklendi.

 

3 yıldan uzun bir zamandır Mercede Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası Direktörü olan Gerald Jank, Almanya fabrikasına alındı ve yerine Klaus Pfeifer getirildi. 
 
Yapılan görev değişikliği nedeniyle fabrikada devir – teslim töreni gerçekleştirildi. Törene Mercedes Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Rainer Christian Genes, Mercedes Benz Türk Kamyon Grubu Avrupa Üretim Ağı Direktörü Yarış Pürsün ve fabrika işçileri katıldı.

Eski Direktör Gerald Jank’tan ve özellikle işçilerden övgüyle söz eden Mercedes Benz Türk Kamyon Grubu Avrupa Üretim Ağı Direktörü Yarış Pürsün, Gerald Jank döneminde Mercedes’in Actros modelinin Aksaray’da üretimine başlandığını ve bunun stratejik manada önemli bir hamle olduğunu kaydetti. Aksaray fabrikasının en modern fabrikalardan birisi olduğunu ileten Pürsün, yeni yatırımların gelecek için de yapılabileceğini söyledi. 
 
Mercedes Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Rainer Christian Genes ise eski direktöre teşekkür etti ve yeni direktöre görevinde başarılar dileyerek Mercedes’in pazardaki durumundan ve avantajından bahsetti. 
 
3 yıldan uzun bir zamandır Aksaray’da Fabrika Direktörlüğünü yapan Gerald Jank ise Aksaray’da bulunduğu süreyi hiçbir zaman unutmayacağını söyledi. Kendisine duyulan güvenden dolayı yöneticilerine teşekkür eden Jank, görevi Klaus Pfeifer gibi bir isme teslim etmekten gurur duyduğunun altını çizdi. Jank konuşmasının ardından fabrikanın temsili anahtarını alkışlar eşliğinde halefine teslim etti.
 
Fabrikanın yeni Direktörü Klaus Pfeifer ise Türkçe olarak yaptığı konuşmasında, kendisine duyulan güveni boşa çıkartmayacağını ve el birliği ile hem üretimde, hem de pazarda çok daha başarılı noktalara geleceklerini belirtti. Klaus Pfeifer görevine resmen 1 Nisan’da başlayacak.

CİHAN