Mersin Ata Evden Eve taşımacılık

Gerek inşaat işlerinde, gerek ağır işlerde kullanmak için vinç gereklidir. Vinçler gerektiği zamanlarda kullanılmasından dolayı kişisel olarak vinç satın alma olmaz.

Mersin Ata Evden Eve taşımacılık
19 Nisan 2018 Perşembe 10:56 tarihinde eklendi.

Gerek inşaat işlerinde, gerek ağır işlerde kullanmak için vinç gereklidir. Vinçler gerektiği zamanlarda kullanılmasından dolayı kişisel olarak vinç satın alma olmaz. Vinçler saatlik, günlük, haftalık ve aylık olarak belirlenen ve istenilen süre kadar kiralamaya tabi tutulur. Mersin evden eve kiralık vinç olarak sizlere vinç kiralama konusunda yardımcı olmak için yanınızdayız. Mevcut araçlarımızla müşterilerimize güler yüzlü hizmet sunmaktayız. En önemli nokta ise yaptığımız işi sigortalıyoruz. Vinç kullanımı yüksek yerler için ve ağır yükler için tercih edildiğinden dolayı işin sigortalı olarak yapılmasıyla oluşabilecek riski ortadan kaldırıyoruz. Kiralayacağınız araçlarımızın bakımlarını zamanında ve eksiksiz olarak yaptırıyoruz. Hizmet verdiğimiz vinçlerimiz 300 tona kadar her ağırlığı kaldırabilecek durumdadırlar. Bu sayede kiralamak istediğinizde ihtiyacınızı karşılayabileceğini bilerek hiç düşünmeden kiralarsınız.
 

Vinçler ağaç kesim ve budama işlerinde, dış cephe temizliğinde, klima takma ve sökme işlerinde, badana boya işlerinde ve tabela montajı için kullanılır. Bu konularda uzman ve işinde başarılı personeller tarafından ölçümler, hesaplar yapılarak hangi vinç kullanılması gerektiğine karar verilir. Vinç çeşidi olan sepetli vinç kullanılan yerler direkleri dikmek ve sökmek için, trafo ile ilgili işler için, cam silme işleri için tercih edilir. Genelde en çok inşaatlarda iskele kurmak için ve afiş asmak için kullanılmaktadır. Bütün işleriniz için Mersin asansörlü  kiralık vinç olarak bir telefon kadar uzağınızdayız.


Önemli olan hangi işte hangi vinç kullanılacağını belirlemektedir. Kiralama işleminden önce profesyonel çalışanlarla birlikte kullanılacak yere gidilip hangi vincin çalışması gerektiği belirlendiği takdirde doğru vinç kullanımı ile herhangi bir iş kazasının önüne geçilir. Artık vinç kiralamak çok kolay hale gelmiştir ve önceki yıllara göre daha hesaplıdır. Çeşitli vinç modellerinin bulunduğu Mersin kiralık vinç olarak fiyat listemize baktığınızda ve profesyonel ekibimizi gördüğünüzde vinç kiralamada size yardım edecek en iyiler arasında olduğumuzu göreceksiniz. Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için birinci sırada yer almaktadır.