Mersin İdman Yurdu 0-1 Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig'in 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu'nda Beşiktaş, konuk olduğu Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 mağlup ederek açılışı 3 puanla yaptı.

Mersin İdman Yurdu 0-1 Beşiktaş
30 Ağustos 2014 Cumartesi 21:22 tarihinde eklendi, 2.133 kez okundu.
Mersin Stadyumu'nda oynanan ve hakem Tolga Özkalfa'nın düdük çaldığı maçta Beşiktaş'a 3 puanı getiren golü 43. dakikada Cenk Tosun kaydetti.
 
47. dakikada orta alandan topu kapan Necip'in yerden pası ile topla buluşan Cenk Tosun kaleyi cepheden gören pozisyonda bekletmeden vurdu. Kaleci Nihat'tan dönen topu takip eden Olcay'ın vuruşunda top farklı şekilde auta gitti.
 
61. dakikada Tita'nın pası ile topla buluşan Nakoulma rakibini geçer geçmez sol çaprazdan sert vurdu. Top az farkla auta gitti.
 
64. dakikada Nakoulma'nın pası ile sol kanatta topla buluşan Futacs hızla ceza alanına girdi. Çapraz pozisyonda Cenk ile karşı karşıya kalan Futacs'ın vuruşunda Cenk gole izin vermedi.
 
65. dakikada orta alandan Kerim Frei'nin pası ile kaleci Nihat ile karşı karşıya kalan Cenk'in vuruşunda Nihat topu kornere çeldi.
 
80. dakikada Cenk Tosun'un ara pası ile kaleci ile karşı karşıya kalan Kerim Frei'nin şutunda Nihat rakibine gol izni vermedi.
 
85. dakikada Franco'nun uzun pası ile kaleci Nihat ile karşı karşıya kalan Cenk'in vuruşunda Nihat topu kornere çeldi.
 
86. dakikada Sinan'ın pası ile ceza alanı dışında topla buluşan Tita'nın sert şutunda top kaleci Cenk'ten döndü. Dönen topu defans uzaklaştırdı.
 
89. dakikada sağ kanattan hızla Mersin ceza alanına giren Mustafa Pektemek yerden topu müsait pozisyondaki Cenk ile buluşturdu. Cenk'in vuruşunda Nihat topu ayakları ile çeldi.
 
90. dakikada Necip'in pası ile hızla Mersin kalesine doğru hareketlenen İsmail Köybaşı'nın kaleyi cepheden gören sert şutunda Nihat topu güçlükle kornere çeldi.
 
Karşılaşma da konuk Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğünde sona erdi.

CİHAN