Mersin İdman Yurdu 0-2 Trabzonspor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Mersin İdman Yurdu'nun Trabzonspor'u konuk etti.

Mersin İdman Yurdu 0-2 Trabzonspor
15 Ocak 2013 Salı 21:51 tarihinde eklendi, 1.560 kez okundu.

 

3. dakikada sağ kanattan hızla ceza alanına giren Vittek yerden pası ile Olcan'ı buluşturdu. Bu futbolcunun müsait pozisyonda vuruşu az farkla auta gitti. 
 
11. dakikada ceza alanı içine süratle sokulan Vittek kale çizgisine inmeden topu Alanzinho'ya bıraktı. Brezilyalı futbolcu altı pas üzerinde topa dokunamayınca takımını mutlak bir golden etti. 
 
23. dakikada Burhan'ın derinlemesine pası ile ceza alanı içinde topla buluşan Eren'in vuruşunda top kaleci Tolga'dan döndü. Dönen topu takip eden genç futbolcu bu kez müsait pozisyonda topu yan ağlara attı. 
 
35. dakikada sağ kanattan Alanzinho'nun kullandığı köşe vuruşu sonrası ceza alanı içinde topa iyi yükselen Mustafa Yumlu kaleci Orkun'un hatasını iyi değerlendirerek kafa ile meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. 
 
42. dakikada Nobre ile girdiği duvar pası sonrasında ceza alanı içinde topla buluşan Culio'nun şutunda top üstten auta gitti. Macın ilk yarısı konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
 
82. dakikada Alanzinho'nun ceza alanı dışından vurduğu sert şutta kaleci Orkun topu kornere çeldi.
 
83. dakikada Sapara'nın ceza alanı dışından sert şutunda top kaleci Orkun'dan döndü. Dönen topu önünde bulan Zeki'nin yakın mesafeden vuruşunda Orkun birkez daha gole izin vermezken 3. pozisyonda Zeki'nin yerden pası ile Mustafa Yumlu topu boş filelere yolladı. 0-2
 
Maç, Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi

Stad: Tevfik Sırrı Gür
 
Hakemler: Fırat Aydınus, Orkun Aktaş, Bülent Gökçü
 
Mersin İdmanyurdu: Orkun, Murat Ceylan, Ivan De Souza, Nduka, Culio, Nobre, Nurullah, Burhan, Tanju Kayhan, Eren Tozlu, Serkan Yanık 
 
Trabzonspor: Tolga Zengin, Zeki, Mustafa Yumlu, Celutska, Marek Cech, Aykut Aygün, Marek Sapara, Alanzinho, Emre Güral, Olcan Adın, Robert Vittek
 
Sarı Kart: Dk. 80 Mahmut, Dk. 90 De Soza (Mersin İdmanyurdu), Dk. 30 Tolga Zengin, Dk. 72 Alanzinho (Trabzonspor)
 
Gol: Dk. 35 ve 83 Mustafa Yumlu (Trabzonspor)

CİHAN