Mersin İdmanyurdu'nda kriz

Süper Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu'nda futbolcular, paralarını alamadıkları gerekçesiyle Saat 15.00'te yapılması planlanan idmana çıkmadı.

Mersin İdmanyurdunda kriz
14 Mart 2013 Perşembe 19:47 tarihinde eklendi.

 

Yöneticilerin paraların ödendiği yönünde açıklama yapmasına rağmen cumartesi günü yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı için havayolu ile İstanbul'a gitmesi planlanan takım 17.00'de karayolu ile Adana hareket etmesi gerekirken futbolcular takım otobüsüne binmedi.

Futbolcuların bazıları Macit Özcan Tesisleri'nde beklerken bazıları ise özel araçları ile evlerine gitti. Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise gazetecilere açıklama yapmaktan kaçındı.

Mersin İdmanyurdu Asbaşkanı Dr. Ayhan Erdem ise gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:
 
"Uçak saati 19.15'te. 17.30 gibi Mersin'den çıkacağız. İdman konusuna gelince hoca ile görüştük teknik analiz yapacağını söyledi. İdmana gerek duymadı.

Şu anda bir problem yok. Hafta içinde futbolculara ödememiz vardı. Çarşamba günü ödenmesi gereken paranın bir kısmı dün ödendi. Bir kısmıda bugün geç saatlerde ödendi. Ona göre planlarımız yaptık. Planlanmış şekilde gidiyoruz. 2 milyon 400 bin para ödedik.

Geçen yılda böyle sorun oldu. Malesef Aadolu kulüplerinin böyle sorunları oluyor. Bizim bir problemimiz yok topu topu 4 buçuk milyon lira futbolcu alacağı var onunda yarısını ödedik." 

CİHAN