Mersin'de kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Mersin'de iki komşu arasında çıkan bahçe kavgasında araya giren bir kişi hayatını kaybetti, eşi yaralandı.

Mersinde kavga: 1 ölü, 1 yaralı
25 Şubat 2014 Salı 00:14 tarihinde eklendi, 1.293 kez okundu.


Alınan bilgiye göre merkez Yenişehir ilçesi Barboros Mahallesi 2181 Sokak üzerinde ikamet eden Uğur Ö., evinin önündeki bahçenin bir kısmının kapı komşusu Serkan Ö. tarafından kullanıldığını iddia ederek geçen hafta tartıştı. Tartışma komşularınında araya girmesi ile fazla büyümeden önlendi.

Taraflar aynı mesele yüzünden bugün sabah yine tartışınca Uğur Ö. ve yakınları, Serkan Ö. ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Serkan Ö.'nün evinde kiracı olarak oturan ve kavgayı ayırmak isteyen Burak Kazmacı, Uğur Ö. ve yakınları tarafından darp etti.

Kazmacı'nın babası Hasan Kazmacı ve annesi Müzeyyen Kazmacı ise olan biteni anlamak ve oğlunun durumunu öğrenmek için akşam saatlerinde söz konusu adresteki eve geldi. Bu sırada Uğur Ö. ile Serkan Ö. arasında tekrar kavga çıkınca Hasan Kazmacı (60) ve eşi Müzeyyen Kazmacı (54) araya girerek kavgayı ayırmaya çalıştı.

Bu duruma öfkenen Uğur Ö. ise tabancayla Hasan Kazmacı (60) ve eşi Müzeyyen Kazmacı'nın (54) üzerine kurşun yağdırdı. Ağır yaralanan Hasan Kazmacı ambulansla kaldırıldığı Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Müzeyyen Kazmacı ise yakınları tarafından Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay sonrası 155 polis imdat telefonunu arayarak cinayet işlediğini söyleyen Uğur Ö., havaya bir kaç kez ateş ettikten sonra elindeki suç aleti tabancayla polislere teslim oldu.

Gözaltına alınan Uğur Ö., Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Uğur Ö'nün bir süre önce Uzman Çavuşluktan ayrıldığı öğrenildi.


CİHAN